GTA 5 Türkçe yama nasıl kurulur?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 yüklendi. Gtatr sitesinden open4 ve yamayı indirdim ama şu yere hangi klasörü seçeceğimi anlayamadım. Steam'den oyunu yüklerken hangi klasöre yüklediğimi unuttum. GTA 5'in hangi dosyada olduğunu nasıl bulabilirim? İki tane disk var C ve D ben oyunu D ye indirmiştim. Direkt D diskinimi seçeyim yoksa Steam libraryyimi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (110).png
    Ekran Görüntüsü (110).png
    192,7 KB · Görüntüleme: 181
  • Ekran Görüntüsü (111).png
    Ekran Görüntüsü (111).png
    257,6 KB · Görüntüleme: 138
Open IV üzerine atacaksınız dosyayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada detaylı anlatımı var.

GTA 5 yüklendi. Gtatr sitesinden open4 ve yamayı indirdim ama şu yere hangi klasörü seçeceğimi anlayamadım. Steam'den oyunu yüklerken hangi klasöre yüklediğimi unuttum. GTA 5'in hangi dosyada olduğunu nasıl bulabilirim? İki tane disk var C ve D ben oyunu D ye indirmiştim. Direkt D diskinimi seçeyim yoksa Steam libraryyimi.

Steam kütüfhanesine girip GTA'ya sağ tıklayıp dosya konumunu öğren. Open4'dan o konumu seç.

GTA 5’in hangi dosyada olduğunu bulmak için, Steam’den oyunun özelliklerine girip yerel dosyalar sekmesinden oyunun klasörünü açabilirsin. Bu şekilde, open4 ve yamayı indirdiğin yere GTA 5’in dosyasını seçebilirsin. Ayrıntılı adımlar şöyle:
  • Steam kütüphanene git.
  • “Grand Theft Auto V” oyununa sağ tıkla.
  • “Özellikler…” seçeneğini seç.
  • “Yerel Dosyalar” sekmesine tıkla.
  • “Yerel Dosyaları Gözat…” seçeneğini seç.
  • Açılan pencerede, GTA 5’in dosyasını göreceksin. Bu dosyayı open4 ve yamayı indirdiğin yere seçebilirsin.
Bu yöntemle, GTA 5’in hangi diskte olduğunu da görebilirsin. Eğer D diskinde indirdiysen, D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V gibi bir yol göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı