Gta 5 ultra açabilecek ekran kartı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Özgür343

Hectopat
Daha fazla  
Gta 5 ultra açabilecek ekran kartı istiyorum ama pek durumum yok. Gta 5 i ultrada açacak aynı zamanda olabilecek kadar ucuz olacak bir ekran kartı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf ekran kartıyla bitmiyor ki; alacağın ekran kartıyla işlemcin stabil olmalı işlemcin ekran kartının hızına yetişemezse işlemcin darboğaz olur eğer sen Gta V ultra da açabilecek ekran kartı alacaksan bize sisteminin bilgileri lazım sonuçta sistemden sisteme alabileceğin son model ekran kartı değişir.

Bütçe nedir? Monitör full hd mi? Güç kaynağı ne? İşlemci, anakart vb. parçalar ne? Asus R9 270X Directcu 2 Top 2Gb Gddr5 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Oyunun optimizasyonun iyi olduğunu düşünürsek 1920x1080 de aa kapalıyken 30 fps üstü olacağını düşünüyorum hatta beklentim aa açıkken de 30 fps üstüne çıkması. Daha düşük elektrik tüketen ve daha ucuz olan Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartta tercih edilebilir fakat biraz daha kötü performans verecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı