Çözüldü GTA 5 "Update" dosyası silinmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufkral

Decapat
Daha fazla  
Hocam GTA 5 Steam Update dosyası silinmiş. Orijinal dosyasını nasıl geri indiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Steam'de doğrulama seçeneği nerede var bilmiyorum.

Kütüphane > GTA V'e sağ tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula

NUERZdhJeU.jpg

AQ1jcdvbzu.jpg
explorer_1KLs4AfzKW.png

Galiba bu dizindeki "update" dosyasından bahsediyorsunuz. Dosyaları doğrulama seçeneğinden tekrar indirmek dışında yapabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geri dönüşüm kutusuna falan bakın diyeceğim belki yanlışlıkla sildiniz diye ama düşük bir ihtimal.

Dosya 53 GB civarı gözüküyor.

Eki Görüntüle 1505470

Galiba bu dizindeki "Update" dosyasından bahsediyorsunuz. Dosyaları doğrulama seçeneğinden tekrar indirmek dışında yapabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geri dönüşüm kutusuna falan bakın diyeceğim belki yanlışlıkla sildiniz diye ama düşük bir ihtimal.

Güncel değil sadece. Orijinal sürümünü bulamıyorum.

Eki Görüntüle 1505470

Galiba bu dizindeki "Update" dosyasından bahsediyorsunuz. Dosyaları doğrulama seçeneğinden tekrar indirmek dışında yapabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geri dönüşüm kutusuna falan bakın diyeceğim belki yanlışlıkla sildiniz diye ama düşük bir ihtimal.

Dosya 53 GB civarı gözükh.
Eki Görüntüle 1505470

Hocam Steam'de doğrulama seçeneği nerede var bilmiyorum.

Güncelleme yapıyor mu onu bilmiyorum ama mantık olarak sizin dosyalarınızı ve oyunun en güncel sürümündeki dosyaları karşılaştırma yapıyor. Eksik ne var ne yok hepsini yükler, güncel olanı yükleyeceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı