Hocam Steam'de doğrulama seçeneği nerede var bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1505470
Galiba bu dizindeki "Update" dosyasından bahsediyorsunuz. Dosyaları doğrulama seçeneğinden tekrar indirmek dışında yapabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geri dönüşüm kutusuna falan bakın diyeceğim belki yanlışlıkla sildiniz diye ama düşük bir ihtimal.
Dosya 53 GB civarı gözüküyor.
Eki Görüntüle 1505470
Galiba bu dizindeki "Update" dosyasından bahsediyorsunuz. Dosyaları doğrulama seçeneğinden tekrar indirmek dışında yapabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geri dönüşüm kutusuna falan bakın diyeceğim belki yanlışlıkla sildiniz diye ama düşük bir ihtimal.
Dosya 53 GB civarı gözükh.
Eki Görüntüle 1505470
Dosya 53 GB civarı gözüküyor.
Kütüphane > GTA V'e sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Eki Görüntüle 1505911
Eki Görüntüle 1505912
Kütüphane > GTA V'e sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Eki Görüntüle 1505911
Eki Görüntüle 1505912
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.