GTA 5 V-Sync kapalı iken kırılma nasıl olmaz?

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar çok çaresiz bir durumdayım. Biliyorsunuz ki GTA V Epic Store'da ücretsiz oldu. Ben de aldım bir tane indirdim. Sorun şu ki oyun ayarlarında v-Sync half yani FPS 30'a sabitli. Eğer ben v-Sync kapatırsam FPS yükselir ancak bu seferde ekran kırılma olmakta. Benim sizden isteğim hem v-Sync kapatacağım hem de kırılma olmaması. Başka oyunlarda bu sorunuma çözüm aramıştım. Ama şu an odağım GTA 5. sistemim yeterli. Bir yandan ise v-Sync seçeneğini komple açarsam 60'a sabitlenir mi? (Ekran 60 Hz)

Sorunumu umarım anlamışsınızdır.Hayırlı sahurlar.

Sistemim.

Intel Quad Core i5 8250U(8th gen)
AMD Radeon (tm) 530 2 GB GDDR5 DirectX V12 /UHD grapihcs 620
4 GB 2133 MHz.
1TB HDD.
Win 10 (orj)

Bu sorunu yaşayıpta çözenleri de beklerim. Bu arada oyunu oynarken çabuk ısınıyor.

Kesin çözüm lazım bana :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar çok çaresiz bir durumdayım. Biliyorsunuz ki GTA V Epic Store'da ücretsiz oldu. Ben de aldım bir tane indirdim. Sorun şu ki oyun ayarlarında v-Sync half yani FPS 30'a sabitli. Eğer ben v-Sync kapatırsam FPS yükselir ancak bu seferde ekran kırılma olmakta. Benim sizden isteğim hem v-Sync kapatacağım hem de kırılma olmaması. Başka oyunlarda bu sorunuma çözüm aramıştım. Ama şu an odağım GTA 5. sistemim yeterli. Bir yandan ise v-Sync seçeneğini komple açarsam 60'a sabitlenir mi? (Ekran 60 Hz)

Sorunumu umarım anlamışsınızdır.Hayırlı sahurlar.

Sistemim.

Intel Quad Core i5 8250U(8th gen)
AMD Radeon (tm) 530 2 GB GDDR5 DirectX V12 /UHD grapihcs 620
4 GB 2133 MHz.
1TB HDD.
Win 10 (orj)

Bu sorunu yaşayıpta çözenleri de beklerim. Bu arada oyunu oynarken çabuk ısınıyor.

Kesin çözüm lazım bana :D.
Sisteminiz 60 fps üstüne kolay kolay çıkmayacağı için kırılma olmaz. Monitör yenileme hızınızın üstünde fps alırsanız kırılma olur. Bu tüm oyunlarda aynıdır.

AMD Catalyst'ten maksimum almak istediğin FPS'e sabitleyebilirsin. V-Sync açmana gerek kalmaz. AMD ekran kartı kullanmadığım için nasıl sabitlendiğini bilmiyorum. V-Sync açarsan da 60 FPS'e sabitlenir. Sana kalmış hangisini kullanmak istediğin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı