GTA 5 varken Watch Dogs 2 alınır mı?

Anlıyorum,lakin bir ara Watch Dogs Legion deneyin ve karşılaştırın bakalım hangisi daha kötü geliyor.
E zaten WD'ın daha kötü olduğunu belirttim (hem de aradaki zaman farkına rağmen).

Araç sürme işini çok ama çok iyi yapıyor. Ben Forza oynarken bu kadar zevk almıyorum. Siz GTA gibi oyunda gerçekçilik ararsanız pek memnun kalmazsınız.
E o zaman GTA: SA'dan veya 4'ten (3 ve VC bu karşılaştırma için çok eski kalır) ya da Mafia 1 DE ve 2'den de memnun kalmazdım. Demek ki başka bir şeylerde sıkıntı var.

E o zaman GTA: Sa'dan veya 4'ten (3 ve vc bu karşılaştırma için çok eski kalır) ya da Mafia 1 de ve 2'den de memnun kalmazdım. Demek ki başka bir şeylerde sıkıntı var.

Hocam saydığınız 4 oyunun da araba sürme mekaniği vs. berbat. GTA 5 bence açık dünya konusunda araba sürme ve yaya olarak geçiş yaptığımız oyunların mekaniklerinin devrimidir.

Hocam saydığınız 4 oyunun da araba sürme mekaniği vs. berbat. GTA 5 bence açık dünya konusunda araba sürme ve yaya olarak geçiş yaptığımız oyunların mekaniklerinin devrimidir.
Dediklerine malesef katılmıyorum, ayrıca neyi devrim yapmış onu da çözebilmiş değilim. Hadi SA'nın sürüşüne eskiliğinden dolayı kötü dersiniz onu anlarım, ama 4'e bunu demenizi de hiç anlamış değilim. Euphoria fizik motorunu en mantıklı kullanan oyunlardan olabilir. Bir de eksik çıkmasa kim bilir neler görürdük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı