Çözüldü GTA 5 "vcruntime140.dll bulunamadı." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cstyleee

Decapat
Yer
Earth
Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
Hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları kurun:
Düzelmezse rapor paylaşın:

Yanlış bilgi
Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
Hatası veriyor.
Oyunun dosyalarının içine vcruntime140.dll – DLL Dosya İndir buradaki dosyayı atın.

Artı -3 Eksi
Evet, oldu... Üstünde kocaman yanlış bilgi yazan, üstü çizilen, uygulanmasın diye linki kaldırılan mesajdaki adımları uygulamaya sizi iten nedir gerçekten merak ediyorum.

Şaka gibi ya. Bir de 1 gün uyarı yedim yanlış bilgi diye.

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Yanlış bilgi çünkü. Çözüm falan değil. DLL dosyaları elle a-tıl-maz. Sırf 0xc000007b hatası bile elle kopyalanan DLL dosyaları yüzünden alınıyor.

@Cstyleee gerçekten, alt tarafı verdiğim linke tıklayıp iki tane EXE dosyası çalıştırmak sorunu düzeltecekken büyütmüşsünüz sorunu. Attığınız dosyaları silin, verdiğim linktekileri kurun.

Son düzenleme:
Evet, oldu... Üstünde kocaman yanlış bilgi yazan, üstü çizilen, uygulanmasın diye linki kaldırılan mesajdaki adımları uygulamaya sizi iten nedir gerçekten merak ediyorum.

Yanlış bilgi çünkü. Çözüm falan değil. DLL dosyaları elle a-tıl-maz. Sırf 0xc000007b hatası bile elle kopyalanan DLL dosyaları yüzünden alınıyor.

@Cstyleee gerçekten, alt tarafı verdiğim linke tıklayıp iki tane exe dosyası çalıştırmak sorunu düzeltecekken büyütmüşsünüz sorunu. Attığınız dosyaları silin, verdiğim linktekileri kurun.

Elle atılan DLL dosyaları da gayet çalışıyor hocam. Şu ana kadar birçok uygulamada yaşadım ve düzeltti. Arkadaşın işine yaradı sonuçta.

Microsoft'un dosyasını, Microsoft'un önerdiği otomatik yoldan elde etmektense manuel olarak ve güvenilirliği tartışılır bir siteden indirmeyi yeğliyorsunuz yani. Buradaki güvenlik endişesini gören tek kişi ben değilimdir umarım.

Hadi güvenliği geçtim, daha kolay yahu. İki tane dosyayı çalıştıracaksın, bitecek. Velev ki elle DLL atmak da sorun çıkarmıyor, Microsoft'un önerdiği yöntem daha kolay? Sırf daha kolay olduğu için bile tercih edilebilecekken doğru yöntem olması sebebiyle uygulanması gereken tek yöntem budur.

0xc000007b Hata Analizi kategorisini inceleyin. Orada insanlara boşuna dosya sildirmiyoruz. Sildirdiklerimizin hepsi kullanıcıların kendi elleriyle attığı dosyalar, yaptıkları "çözüm" girişimleri. Sırf burada sırf bu hatadan binlerce sorun yaşanmış. Ben buna gayet de çalışıyor diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı