GTA 5 ve RDR 2 Online'a Türkçe yamayla girilebiliyor

StarlendS

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
**Ekran Kartı: ** GALAX GeForce RTX 4080 SG 1-Click OC 16GB
**İşlemci: ** AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek
**Ram:** V-Color DDR5 Manta ROG Certified XSky RGB DDR5 32GB (2 x 16GB) 6000MHz
**Anakart:** GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC)

**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
GTA 5 ve RDR 2 Online'yı eskiden Türkçe yama ile girilmiyordu, artık girebiliyorsunuz. Bir süre denedim hata ile karşı karşıya kalmadım ama bunun ban yemeyeceğinizin garantisi yok.
Haber vereyim dedim.

Zaten ban yeme ihtimalini kaldırmak için Türkçe yamayı pasif hâle getiriyorduk.
RDR 2 Online'da 1 yıldır Türkçe yamayla giriyorum.
GTA 5'de yamayla girdiğinizde hata alıyordum hiç giremiyordum.

Rockstar ve Take 2 Interactive bunu umursamıyor ki zaten.

Eğer bunu dert etselerdi işe önce hack yapanları banlayarak başlarlardı. Oyundaki modderlar cirit atıyor, ne Rockstar Games ne de Take 2 Interactive bunu umursamıyor. Umursadıkları tek şey eğer siz kendinize gold bar ya da para basarsanız, veya bunu başka birinden alırsanız o zaman ban atabilirler. Oyun içi currency hack yapmadığınız sürece pek umurlarında değil.

Hem GTA Online hem de Red Dead Online son 1 yıldır yol geçen hanı gibi modderlar yüzünden.

Grand Theft Auto V'e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online'a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.

Attığınız sitede böyle diyor?

Grand Theft Auto V'e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online'a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.

Attığınız sitede böyle diyor?

Site GTA 5 PC sürümüne çıktı çıkalı bu açıklama var. Ben ise bu yama ile Online girebildim deneyin isterseniz. Ban yeme riskinizin olacağını tekrar hatırlamak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı