GTA 5 Windows 7'de açılır mı?

447040

Decapat
Ben GTA 5'i satın alacağım ama aklıma bu soru geldi. Bilgisayarım Windows 7. GTA 5'i açar mı? Boşuna satın almayayım. Yoksa bilgisayarı Windows 8.1 mi yükleyip satın alayım?

Ben GTA 5'i satın alacağım ama aklıma bu soru geldi. Bilgisayarım Windows 7. GTA 5'i açar mı? Boşuna satın almayayım. Yoksa bilgisayarı Windows 8.1 mi yükleyip satın alayım?
Windows 7 de açılır fakat destek kesildi bildiğiniz üzere. Bence 8.1 yapıp öyle alın.

Sisteminiz Windows 10 kaldırır muhtemelen. Zaten GTA 5 gibi bir oyunu oynatan bilgisayar Windows 10'u da destekler. O yüzden Windows 10a geçin hem daha optimize.

Sisteminiz Windows 10 kaldırır muhtemelen. Zaten GTA 5 gibi bir oyunu oynatan bilgisayar Windows 10'u da destekler. O yüzden Windows 10a geçin hem daha optimize.
Hocam belki HDD yok arkadaşta.
Kardeşim sistem özellikleri belirt. Win7'de de, Win8.1'de de, Win10'da da açılır oyun. Sistem özelliğin önemli.

Özellikleriniz yeterliyse neden olmasın. Windows 8.1 yayınladıktan sonra arası çok geçmeden GTA V yayınlanmıştı.

Windows 7 SP1 yüklü ise açılır. Daha aşağısını destekleyeceğini sanmıyorum. Sorunuzun cevabı bu sanırım.

Hocam belki HDD yok arkadaşta.

Kardeşim sistem özellikleri belirt. Windows 7'de de, Win8.1'de de, Windows 10'da da açılır oyun. Sistem özelliğin önemli.

Hocam HDD mi? SSD olmasın o. Bu arada SSD yoksa evet dediğiniz doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…