GTA 5 "xls. Yft - xls_hi. Yft - xls. Ytd" dosyaları bozuldu

İşletim sistemi
Windows 10

345957

Hectopat
İyi forumlar. Mod kurarken bu dosyalara zarar verdim, oyunu doğrulamayı denedim lakin küçük dosyalar olduğu için sanırsam algılanayamayıp doğrulanamadı. GTA 5'ini Epic Games'ten indiren biriniz başlıkta görünen üç dosyayı (xls.yft - xls_hi.yft - xls.ytd) atabilirler mi? Dosya konumu GTAV-update-x64-dlcpacks-mpexecutive-dlc.rpf-x64-levels-gta5-vehicles-mpexecutivevehicles.rpf (Bu dosya konumuna gelebilmek için OpenIV lazım)

Mümkün. Silebilirsiniz.
Silersem diğer modlar da silinecek. Mümkün değil. Ayrıca şimdi aklıma geldi, mods klasörüne kurduğum için modu, dosyalar doğrulanamadı. Çünkü mods klasörü GTA V'in orijinal dosyası değil. Söyleyeyim dedim
----------------------------------
Kendi sorunumu kendim çözdüm. Modu mods klasörüne kurduğum için orijinal dosyalar hâlâ GTAV-update-x64-dlcpacks-mpexecutive-dlc.rpf-x64-levels-gta5-vehicles-mpexecutivevehicles.rpf yani orijinal dosyalarda bulunuyordu. Oradakileri mods kısmından tekrar aktaracağım.

Silersem diğer modlar da silinecek. Mümkün değil. Ayrıca şimdi aklıma geldi, mods klasörüne kurduğum için modu, dosyalar doğrulanamadı. Çünkü mods klasörü GTA V'in orijinal dosyası değil. Söyleyeyim dedim
----------------------------------
Kendi sorunumu kendim çözdüm. Modu mods klasörüne kurduğum için orijinal dosyalar hâlâ GTAV-update-x64-dlcpacks-mpexecutive-dlc.rpf-x64-levels-gta5-vehicles-mpexecutivevehicles.rpf yani orijinal dosyalarda bulunuyordu. Oradakileri mods kısmından tekrar aktaracağım.
Çözüme ulaşmak için diğer modlardan feragat edeceksiniz.
Yeni bir yol bulmuşsunuz, çözüm oldu mu?

Çözüme ulaşmak için diğer modlardan feragat edeceksiniz.
Yeni bir yol bulmuşsunuz, çözüm oldu mu?
Buldum sandım ama maalesef olmadı. Çoğu modu mods klasörüne kurduğum için mods klasörünü ve bir kaç mods klasörü harici dosyaları sileceğim. Oyunu tekrar açacağım, eğer açılırsa modları tekrardan kuracağım. Olmassa komple silip oyunu tekrar yükleyeceğim.
Buldum sandım ama maalesef olmadı. Çoğu modu mods klasörüne kurduğum için mods klasörünü ve bir kaç mods klasörü harici dosyaları sileceğim. Oyunu tekrar açacağım, eğer açılırsa modları tekrardan kuracağım. Olmassa komple silip oyunu tekrar yükleyeceğim.
Şu GTA 5 modları beni benden alıyor. Bir modu yanlış kurunca bütün oyun gidiyor. Maalesef oyunu silip tekrardan yükleyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı