GTA 5 Yol ve Binaların Geç Yüklenmesi

MemOBeydO01

Hectopat
Beyler bilgisayarım laptop hp gereksinimlerini söylemeye gerek yok her testi uyguladım ve gta 5 kaldırıyor neyse ben şu an oynarken bir sorun olmuyor şarj full şarj biterken uyarı veriyor şarj takıp oynamaya başlıyorum bu sorun oluyor binalar yolllar geç yükleniyor. Ben bu oyunu aldım alalı yaklaşık bi 6-7 ay olmuştur. İlk aldığım zamanlar bilgisayarı şarja takarım falan oynuyorum hiç bir sıkıntı yok bu aralar böyle oldu çözümü varmı dır ?

Beyler bilgisayarım laptop hp gereksinimlerini söylemeye gerek yok her testi uyguladım ve gta 5 kaldırıyor neyse ben şu an oynarken bir sorun olmuyor şarj full şarj biterken uyarı veriyor şarj takıp oynamaya başlıyorum bu sorun oluyor binalar yolllar geç yükleniyor. Ben bu oyunu aldım alalı yaklaşık bi 6-7 ay olmuştur. İlk aldığım zamanlar bilgisayarı şarja takarım falan oynuyorum hiç bir sıkıntı yok bu aralar böyle oldu çözümü varmı dır ?
Bende de aynı sorun var 2 hafta önce aldım maalesef her çözümü denedim ama olmuyor

İşlemci kaynaklı bir sorun. Düzeltmek için oyunda iken Alt+Tab tuş kombinasyonu ile oyunu alta alıp daha sonrasında Ctrl+Alt+Del tuşlarına aynı anda basıp Görev Yöneticisini açın, "Diğer Ayrıntılar" yazan yere tıklamanız daha sonrasında üstteki yerden Ayrıntılara basıp GTA5 i bulmanız, sağ tıklayıp Öncelik Ayarla dan "Yüksek" seçeneğini seçmeniz gerekmekte. Bunu yaparak işlemcinin Grand Theft Auto 5'e normalde olduğundan daha fazla yüklenip binaların ve yolların daha hızlı yüklenmesini sağlayacaktır kesinlikle hiçbir zararı yoktur. Oyunu kapattığınız zaman eski haline tekrar dönecektir, bir daha ki girişinizde bu işlemi tekrar yapmanız gerekmekte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı