Çözüldü GTA 5 yollar buğulu görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

solace

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi oyunda yollar buğulu görünüyor. Geçtiğimiz günlerde RTX 2060S aldım, bugün elime ulaştı ve taktım ekran kartını. Driverları, GeForce Experience vs her şeyi yükledim/güncelledim. sıkıntım ise şu, hiçbir FPS sorunum vs yok, oyunu Ultra'da 90-100 FPS ile oynuyorum fakat anisotropic filtreleme 16X olduğu halde yollar buğulu görünüyor. Bütün ayarları olabilecek en yüksek seviyeye aldım, hatta NVIDIA denetim masasından da 16X yaptım fakat sorun hala devam etmekte. Çözüm önerilerinize açığım.

Sorunu çözdüm ya. Ekran kartını ilk taktığımda bütün ayarları yaptım, kontrol panelinden de 16X seçmiştim fakat neden oldu bilmiyorum bir şekilde yollar hala buğuluydu. Oyunu 3-4 kere kapatıp açmama rağmen düzelmedi, ben de buraya yazayım dedim. Tam ekran görüntüsü almak için oyuna girdim buğulanma gitmiş. :D.

NVIDIA sizi duydu demek ki 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi oyunda yollar buğulu görünüyor. Geçtiğimiz günlerde RTX 2060S aldım, bugün elime ulaştı ve taktım ekran kartını. Driverları, GeForce Experience vs her şeyi yükledim/güncelledim. sıkıntım ise şu, hiçbir FPS sorunum vs yok, oyunu Ultra'da 90-100 FPS ile oynuyorum fakat anisotropic filtreleme 16X olduğu halde yollar buğulu görünüyor. Bütün ayarları olabilecek en yüksek seviyeye aldım, hatta NVIDIA denetim masasından da 16X yaptım fakat sorun hala devam etmekte. Çözüm önerilerinize açığım.
Hocam konu disi ama ultrada rtx 2060s te 90-100 FPS az degilmi
Bende gtx 1660 ti var ultrada 110-120 arasi FPS aliyorum

Kanka sorunu çözemezsen HD yollar indir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı