GTA 5 Yollar Kayboluyor

Sorununuzun tamamen çözülmesini istiyorsanız (Grass = Normal ) , (Vsync =ON) , ( Msaa 8x ) yapın sorun çözülecektir . Görev yöneticisinden önceliği yüksek yapmanız bilgisayarın bi süre sonra sapıtmasına yol açıyor . Benim bilgisayarımda gariptir ki böyle geçti fakat Msaa 8x yaptığım zaman Fps 40-50 arası oluyor. Msaa 8x yaptıktan sonra sorun düzelir fakat sistem çok kasarsa Post fx ayarını high yapın yada normal
 
Şöylede bir çözüm yolu düşündüm;
Advanced graphics'den "Distance" ayarını birazcık yükseltirsek daha uzaktaki alanlarda yüklenecektir. Bu durumda biz hızlı bir şekilde gezerken daha uzaktaki yerler yüklendiği için sorun olmayacaktır.
 
Deneyeyim hocam msaa8x yaptığım zaman G3258 4.2 , Gtx 960 bile 40 50 arası zorlanıyor .Bakalım buna kesin bir çözüm bulurlar umarım bizde Msaa8x yerine 4x yapıp stabil 60 fps oynarız :)
 
Ben MSAA2x denedim daha verimli sonuç elde ettim. Yollar nadiren geç yükleniyor. Çok sık rastlamıyorum. Umarım 2 çekirdekli işlemciler için bi optimizasyon yaparlar.
 
Evet gerçekten bu şekilde devam ederse oynamayacağım. Yeterince can sıkıcı hocam . Yinede kesin bir çözüm bulursanız burada paylaşırsanız sevinirim
 
Adam benden düşük işlemciyle oynuyor oyunu, bende sorun çıkıyor anlamış değilim..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı