GTA 5 Yollar ve Binalar yüklenmiyor!

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle sorunum GTA 5 oynarken, yollar binalar hiçbir şekilde yüklenmiyor, beyaz oluyor herşey. Eski ekran kartım ''ASUS R7 240''idi. Şuan yeni bir ekran kartı olarak ''ASUS R7 250'' aldım, temizden Windows 8.1 64 Bit formatı attım, oyunu indirdim ve sorunum hala devam ediyor maleesef. İnternetteki ''FIX'' videoların hepsini izledim ve oradaki denilen herşeyi yaptım. ''Görev Yöneticisinden GTA 5'in önceliğini yüksek yaptım'' fakat hiçbir işe yaramadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birçok kişi bu sorunu yaşıyor, birçok kişi ise sorununu ''GTA 5'i önceliğini yüksek yapmış'' onlarda sorun çözülmüş, bazılarında ise çözülmemiş. Ekran kartı driverlarım güncel sorun hala devam ediyor :(

Sistemim ;
  • Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz
  • ASUS R7 250 1 GB GDDR5
  • 4 GB Ram
  • Windows 8.1

Biraz uzun oldu fakat, yardımlarınızı bekliyorum. :(

Konu güncel, yardımlarınızı bekliyorum..

steamdan aldıysan kütüphaneye gelip gta5 e sağ tıklayıp özeliiikler-yerel dosyalar-oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı dene

Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle sorunum GTA 5 oynarken, yollar binalar hiçbir şekilde yüklenmiyor, beyaz oluyor herşey. Eski ekran kartım ''ASUS R7 240''idi. Şuan yeni bir ekran kartı olarak ''ASUS R7 250'' aldım, temizden Windows 8.1 64 Bit formatı attım, oyunu indirdim ve sorunum hala devam ediyor maleesef. İnternetteki ''FIX'' videoların hepsini izledim ve oradaki denilen herşeyi yaptım. ''Görev Yöneticisinden GTA 5'in önceliğini yüksek yaptım'' fakat hiçbir işe yaramadı.

Birçok kişi bu sorunu yaşıyor, birçok kişi ise sorununu ''GTA 5'i önceliğini yüksek yapmış'' onlarda sorun çözülmüş, bazılarında ise çözülmemiş. Ekran kartı driverlarım güncel sorun hala devam ediyor :(

Sistemim ;
  • Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz
  • ASUS R7 250 1 GB GDDR5
  • 4 GB Ram
  • Windows 8.1

Biraz uzun oldu fakat, yardımlarınızı bekliyorum. :(

Konu güncel, yardımlarınızı bekliyorum..

Sorunu çözebildin mi yıl olmuş 2021 aynı sorun bende de var.

Sorunu çözebildin mi yıl olmuş 2021 aynı sorun bende de var.
Sorun işlemciyle alakalı. Aynısını bende yaşamıştım. MSI Afterburner üzerinden kontrol ederseniz işlemci çekirdekleri %100 çalıştığını görüceksiniz. Herhangi bir çekirdek bile o değere geliyorsa bir darboğaz söz konusu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı