LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Stema üzerinden GTA 5 almak istiyorum sonraki indirime. Oyunun 40 50TL civarına düşme ihtimali var mıdır? Veya büyük bir indirime girme olasalığı?
Stema üzerinden GTA 5 almak istiyorum sonraki indirime. Oyunun 40 50TL civarına düşme ihtimali var mıdır? Veya büyük bir indirime girme olasalığı?
KS KS LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #41 XANTAREScN dedi: Yazma yetkiniz bulunmuyor diyor Genişletmek için tıkla... Ban yemişsin. Artı 0 Eksi
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 1 Mart 2021 #42 XANTAREScN dedi: Yazma yetkiniz bulunmuyor diyor. Genişletmek için tıkla... 100 mesaj ve 1 aylık üyelik olmak zorunda ikinci el bölümünde yazabilmek ve ilan açabilmek için. Artı 0 Eksi
XANTAREScN dedi: Yazma yetkiniz bulunmuyor diyor. Genişletmek için tıkla... 100 mesaj ve 1 aylık üyelik olmak zorunda ikinci el bölümünde yazabilmek ve ilan açabilmek için.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mart 2021 #43 LorenzoMatterhorn dedi: Ban yemişsin. Genişletmek için tıkla... Hayır buraya yaza biliyorum Artı 0 Eksi
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.837 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Mart 2021 #44 XANTAREScN dedi: Hayır buraya yaza biliyorum Genişletmek için tıkla... Burası Satılık veya Alıcı şeklinde açılan bir konu değil. Artı 0 Eksi
XANTAREScN dedi: Hayır buraya yaza biliyorum Genişletmek için tıkla... Burası Satılık veya Alıcı şeklinde açılan bir konu değil.
ArnoldSivastanegezer Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 459 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #45 XANTAREScN dedi: Yazma yetkiniz bulunmuyor diyor Genişletmek için tıkla... 100 mesajınızın olması gerekiyordu alım-satım konularına yazabilmeniz için. Yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
XANTAREScN dedi: Yazma yetkiniz bulunmuyor diyor Genişletmek için tıkla... 100 mesajınızın olması gerekiyordu alım-satım konularına yazabilmeniz için. Yanlış hatırlamıyorsam.
mEaaaa Picopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #46 zlatanoğulları dedi: Epic Games bedava verirken kaçırmıştım. (Mal değilim PC yoktu diye almamıştım. Alacaklara engel olmamak açısından.) Daha sonra Epic Games'te 85 TL'ye düştüğünde 60 TL indirim kuponuyla 25'e aldım. Bu tarz bir fırsat bulursanız alın bence. Genişletmek için tıkla... Bende de pc yoktu o zaman ama hesap acip telefondan almistim keske sizde oyle yapsaydiniz Artı 0 Eksi
zlatanoğulları dedi: Epic Games bedava verirken kaçırmıştım. (Mal değilim PC yoktu diye almamıştım. Alacaklara engel olmamak açısından.) Daha sonra Epic Games'te 85 TL'ye düştüğünde 60 TL indirim kuponuyla 25'e aldım. Bu tarz bir fırsat bulursanız alın bence. Genişletmek için tıkla... Bende de pc yoktu o zaman ama hesap acip telefondan almistim keske sizde oyle yapsaydiniz
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #47 mEaaaa dedi: Bende de PC yoktu o zaman ama hesap acip telefondan almistim keske sizde oyle yapsaydiniz. Genişletmek için tıkla... PC alamam diye düşünmüştüm. Zaten siteye girmek çok zordu PC'si olup oynamak isteyenler alsın diye girmedim. Artı 0 Eksi
mEaaaa dedi: Bende de PC yoktu o zaman ama hesap acip telefondan almistim keske sizde oyle yapsaydiniz. Genişletmek için tıkla... PC alamam diye düşünmüştüm. Zaten siteye girmek çok zordu PC'si olup oynamak isteyenler alsın diye girmedim.