Nasıl yani?Ben hile yaptım. 800M kasıp bıraktım bedavaydı bir şey de olmadı 2 aydır. Allah affetsin![]()
Nasıl yani?Ben hile yaptım. 800M kasıp bıraktım bedavaydı bir şey de olmadı 2 aydır. Allah affetsin![]()
Hiçbir hile olmadan gerçekten sınırsız mı? Ben araçlar bir kere için alınabiliyor diye biliyordum.Bende de var aynı dlc önce hepsini sat sonra full turismo r al sat sınırsız alabiliyorsun dlc de
Bana da inandırıcı gelmiyor ya. Bir sınırı olmasa belirli aralıklarla en pahalısını alıp satarak para kasılabilir.Hiçbir hile olmadan gerçekten sınırsız mı? Ben araçlar bir kere için alınabiliyor diye biliyordum.
Steam'deki yorumlara ve DLC'nin açıklamasına baktım. Böyle bir durumdan bahsedilmemiş. Ama:Bana da inandırıcı gelmiyor ya.
Beyler ben sınırsız diye biliyorum hep ücretsiz işteSteam'deki yorumlara ve DLC'nin açıklamasına baktım. Böyle bir durumdan bahsedilmemiş. Ama:
Eki Görüntüle 494819
dediğine göre böyle bir sınırsız olayının olmaması daha mantıklı.
Şuna 2-3 dakika bakabilir misin?Steam'deki yorumlara ve DLC'nin açıklamasına baktım. Böyle bir durumdan bahsedilmemiş. Ama:
Eki Görüntüle 494819
dediğine göre böyle bir sınırsız olayının olmaması daha mantıklı.
Şuna 2-3 dakika bakabilir misin?
Kafam çorba oldu. Kendiniz en ucuz aracı satarak veya araçlardan herhangi birinin satın alma sayfasına bakarak hala ücretsiz yazıp yazmadığına bakabilir misiniz?Şuna 2-3 dakika bakabilir misin?
1 Milyon GTA 5 parası 10$ diye hatırlıyorum. Buda 60₺ eder ortalama, ve bu DLC 10M oyun parası veriyor. Amacının kalmadığı nereden çıktı?Ben söylüyorum işte bir kere verirse amacı kalmaz
Baktım hala ücretsiz satın alma sayfasındaKafam çorba oldu. Kendiniz en ucuz aracı satarak veya araçlardan herhangi birinin satın alma sayfasına bakarak hala ücretsiz yazıp yazmadığına bakabilir misiniz?
1 Milyon GTA 5 parası 10$ diye hatırlıyorum. Buda 60₺ eder ortalama, ve bu DLC 10M oyun parası veriyor. Amacının kalmadığı nereden çıktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.