GTA 5'de araba satmak para kazandırır mı?

Bende de var aynı dlc önce hepsini sat sonra full turismo r al sat sınırsız alabiliyorsun dlc de
Hiçbir hile olmadan gerçekten sınırsız mı? Ben araçlar bir kere için alınabiliyor diye biliyordum.

Bana da inandırıcı gelmiyor ya.
Steam'deki yorumlara ve DLC'nin açıklamasına baktım. Böyle bir durumdan bahsedilmemiş. Ama:
1580484149259.png

dediğine göre böyle bir sınırsız olayının olmaması daha mantıklı.

Steam'deki yorumlara ve DLC'nin açıklamasına baktım. Böyle bir durumdan bahsedilmemiş. Ama:
Eki Görüntüle 494819
dediğine göre böyle bir sınırsız olayının olmaması daha mantıklı.
Şuna 2-3 dakika bakabilir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna 2-3 dakika bakabilir misin?
Kafam çorba oldu. Kendiniz en ucuz aracı satarak veya araçlardan herhangi birinin satın alma sayfasına bakarak hala ücretsiz yazıp yazmadığına bakabilir misiniz?
Ben söylüyorum işte bir kere verirse amacı kalmaz
1 Milyon GTA 5 parası 10$ diye hatırlıyorum. Buda 60₺ eder ortalama, ve bu DLC 10M oyun parası veriyor. Amacının kalmadığı nereden çıktı?

Kafam çorba oldu. Kendiniz en ucuz aracı satarak veya araçlardan herhangi birinin satın alma sayfasına bakarak hala ücretsiz yazıp yazmadığına bakabilir misiniz?

1 Milyon GTA 5 parası 10$ diye hatırlıyorum. Buda 60₺ eder ortalama, ve bu DLC 10M oyun parası veriyor. Amacının kalmadığı nereden çıktı?
Baktım hala ücretsiz satın alma sayfasında

Yer açmak istiyorsan satabilirsin, sabırsız davranıp görev yapmadan bir an önce para eksiğini kapatıp istediğin yeni içeriği almak için de satabilirsin. O kadar fazla para getirmesini bekleme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı