Sürprizbozan GTA 5'de Cayo Perico Heist sıfırlanır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Efendim bu replay glirch nasıl yapilir söyler misiniz bir de safe mi?
Xbox üzerinden oynadığım için daha önce yapmadım, safemi değilmi bilmiyorum. Sanırım safe.

10 15 dakika olması imkansız hocam. Gidin araştırın kendi sitesinde bile yazar Rockstar'ın. Ya replay gltich yapmıştır ya da hile falan.
4 Ay önce gelen bir update ile heistlere cooldown süresi geldi. Konu sahibinin dostunun dediği doğru. Ama 4-5 ay öncesi için. 15 dk'da bir heist geliyordu çünkü.

Ama O update ile 144 dakika bir cooldown süresi geldi tek kişi yapılan heistlere. 48 dk da 2 ile 4 kişi arasında bir ekip ile yapılan heistlerde var artık.

Efendim bu replay glirch nasıl yapilir söyler misiniz bir de safe mi?
Yapması çok spesifik bir zamanlama ve elite challenge gibi seyler gerektiriyor. Internetten daha detaylı bir rehbere ulaşabilirsin.

Ek olarak, Güvenli. Rockstar bunu yapan kişileri banlamıyor.

4 ay önce gelen bir Update ile heistlere cooldown süresi geldi. Konu sahibinin dostunun dediği doğru. Ama 4-5 ay öncesi için. 15 Dk'da bir heist geliyordu çünkü.

Ama o Update ile 144 dakika bir cooldown süresi geldi tek kişi yapılan heistlere. 48 dk da 2 ile 4 kişi arasında bir ekip ile yapılan heistlerde var artık.

Yapması çok spesifik bir zamanlama ve Elite challenge gibi seyler gerektiriyor. Internetten daha detaylı bir rehbere ulaşabilirsin.

Ek olarak, güvenli. Rockstar bunu yapan kişileri banlamıyor.

Aynen dediğiniz gibi, ancak süreler daha fazla diye biliyorum.
Kendi bir rotam var benim, 12 dakika altı tamamlıyorum genelde Full gizli 2 kişi ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı