GTA 5'de nasıl para kasılır?

allevv

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
96
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamın aleykum arkadaşlar, GTA 5'de para harcamayı seven biriyim. geçen gün deli gibi para harcadım bitti .biraz para kasmak istiyorum zor kolay fark etmez. biraz kolay ve fazla para veren bir şey, örneğin görev falan gibi yazarsanız sevinirim dostlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer online modu için diyorsanız tek başınıza en güzel para kasma yöntemi araba garajı alıp araç kaçırmaktır, tam hatırlamıyorum ama araç başına 50bin dolar falan kalıyordu.
 
Eğer online modu için diyorsanız tek başınıza en güzel para kasma yöntemi araba garajı alıp araç kaçırmaktır, tam hatırlamıyorum ama araç başına 50bin dolar falan kalıyordu.
Simeon için ayrı kendi garajın için ayrı görevler var. Simeon'un senden istediği, şehir içinde ve dışında bulabileceğin araçları rıhtımdaki bir garaja getirmeni istiyor. Arabada hasar yoksa 15-20k arası bir miktara satıyorsun. Kendi garajında ise çaldığın yüksek değere sahip araçlara 20k harcayarak 100kye satmaya çalışıyorsun. 80k dolar kârı var. Ama şu anda en iyi para kazanma yöntemi tek başına Cayo Perico soygunu yapmak. Saatte 1.3 ila 1.8m kazanabiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Selamünaleyküm arkadaşlar, GTA 5'de para harcamayı seven biriyim. Geçen gün deli gibi para harcadım bitti. Biraz para kasmak istiyorum zor kolay fark etmez. Biraz kolay ve fazla para veren bir şey, örneğin görev falan gibi yazarsanız sevinirim dostlar.

http://raxana.net üzerinden gelirsen. Yardımcı olmaya çalışacağız. (herhangi bir ücret veya herhangi bir şey talep etmeden tamamen ücretsiz, reklam amaçlı değildir.)
 
Double Action Revolver, Stone Hatchet ve Navy Revolver görevlerini yap 700k kadar bir para elde edersin. Ekstra para kasmak için başkalarının başlattığı soygunları oynayabilirsin. Telefonunu aç ve orta solda bulunan mavi simgeyi seç. Orada oynayabileceğin görevler içeriyor. Cayo Perico ya da Diamond Casino Heist seçebilirsin. Seviyen düşükse senden yüksek olan oyuncular sana daha fazla pay verebilir. 2.5 - 3m kadar bir paran olduğunda kumarhanenin yanında olan gece kulübüne git. Mini Madrazo sana bir görev verecek bu görevde sen Cayo Perico soygununu açacaksın. Tek başına yapabileceğin için kendi payına düşen miktar çok fazla olacak. Zorluğuna göre saatte 1.3 ila 1.8m arası bir miktar elde edebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı