Rehber GTA 5'de San Andreas Dead Zombie modu yükleme

Hurma Ağacı

Hectopat
Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
570
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bugün GTA 5'de San Andreas Dead Zombi modunu nasıl oyununuza kuracağınızı göstereceğim.

1- Modu indirme
İlk öncelikle internete ''San andreas dead zombie mod'' yazıp çıkan şu siteye giriyoruz:
1692644544678.png

Siteye girince karşımıza çıkan ekranda yeşil download tuşuna basıyoruz. Yine karşımıza çıkan ekranda tekrardan yeşil download tuşuna basıyoruz. Modu indirip zip dosyasını masaüstüne atıyoruz.

2-Gereklilikler
Çoğu modun gerekliliği vardır. Bu modun gerekliliklerinde ise Script Hook V ve ScriptHookVDotNet var. Bu ikisini kurmak için şu rehberime bakabilirsiniz:

3-Modu kurma
Gereklilikleri indirdikten sonra zip dosyamızı açıyoruz, aynı zamanda oyunumuzun ana dosyalarının olduğu yere ''scripts'' adında bir klasör oluşturuyoruz. Bu klasöre giriyoruz. Zip dosyasında bu 3 dosya var:
1692645317865.png

Readme dosyası dışında, diğer iki dosyayı oyunumuzun ''scripts'' adındaki oluşturduğumuz klasöre atıyoruz. Modumuzun kurulumu bitti!

4-Modun ayarlarını değiştirme (zombi sayısı, hızı vb)
Modun ayarlarını ''Yapılandırma Ayarları'' olan dosyayı açarak değiştirebiliriz.
1692645463536.png

Modun ayarları ilk haliyle böyle.

-Blackout-Bu ayar true olursa sokak lambaları, araç ışıkları vb. ışıklar sönecektir, ama false olursa bütün sokak lambaları, araç ışıkları vb. ışıklar yanmaya devam edecektir.
InteriorIsSafe- Bu ayar true olursa evinize zombiler giremez, false olursa evinize zombiler girebilir.
CanFireInInterior-Bu ayar true olursa evinizin içinde silahla ateş edebilirsiniz, false olursa evinizin içinde ateş edemezsiniz.
OneShotKillWeaponLikeL4D2- Bu ayar true olursa zombileri tek vuruşla öldürebilirsiniz, false olursa zombiler her zaman tek vuruşla ölmeyebilir. (Bundan tam emin değilim daha ayarı denemiş değilim oyun içinde gözlemleyebilirsiniz)

5-Oyunda modu nasıl başlatacağım?
Modu başlatmak çok kolay! Hile yazma kısmına ''sadead'' yazıyoruz. Ve mod aktif oluyor. Tekrardan ''sadead' yazarsak da mod kapanıyor.

Bu kadar! Rehberimi okuduğunuz için teşekkür ederim, modu oyuna kurabildiyseniz ne mutlu bana :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı