Arkadaşlar merhaba, bugün 1 Şubat 2020. Dün ve önceki günler bilgisayarımda GTA 5 Online'ı rahatça oynuyordum ama bugün açınca oyuna girmemeye başladı. Girince de "Unable to load character 1" gibi bir hata verdi, onu bir şekilde düzeltmeyi başardım ama yine den oyuna girmiyor. Rockstar Launcher'i tekrar yükledim, şimdi de girişte "You have been logged out because your authentication ticket is no longer valid" hatası veriyor ve tekrar giriş yapmamı istiyor. Giriş yaptıktan sonra oynaya tıklıyorum, bu sefer de "Please close down the Rockstar games Launcher before running this installer" hatasını veriyor. Yani anlamadım bu oyun daha dün çalışıyordu, aniden gitti, hiçbir şey de yapmadım ve internetim olduğu halde offline diyor. Oyunun sunucularında bir sorun mu var acaba?
Herkes sürekli sunucu değiştiriyor bundan dolayı hata yemiş olabilirsiniz. Chat kısmına abuk sabuk birşeyler yazıyorlar bir bakmışsınız bir kafesin içinde yanarak ölüp duruyorsunuz.
Herkes sürekli sunucu değiştiriyor bundan dolayı hata yemiş olabilirsiniz. Chat kısmına abuk sabuk birşeyler yazıyorlar bir bakmışsınız bir kafesin içinde yanarak ölüp duruyorsunuz.
oyunu yaklaşık yazın başından beri oynuyorum o dediklerin başıma çok geldi ama bu ilk defa oluyor sanmıyorum ya bizde yada oyunda bi şey var aniden oldu bu
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
support.rockstargames.com
Buradan kontrol edebilirsiniz.
Az önce baktığımda hepsi sarıydı şimdi yeşile dönmüşler. Düzeldi sanırım.
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
support.rockstargames.com
Buradan kontrol edebilirsiniz.
Az önce baktığımda hepsi sarıydı şimdi yeşile dönmüşler. Düzeldi sanırım.
Değişik fanteziler deniyor GTA V. Her girdiğimde farklı hata alıyorum.
edit : Şuan giriş yaptım oynayabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok. Umarım tekrar çökmez.
Gelmek isteyen arkadaş varsa son setup'ında olduğum Human Labs Heisti için gelebilir.