GTA 5'e giriş yapamıyorum

İşletim sistemi
Windows 10

mrophime

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus A15 2023 RTX4060 R7 7735HS

Asus Dual GTX 1660Ti(OC), Ryzen 5 2600, 16 GB DDR4, Apex Pro TKL, Rival 3, Arctis Nova 1
Arkadaşlar merhaba, bugün 1 Şubat 2020. Dün ve önceki günler bilgisayarımda GTA 5 Online'ı rahatça oynuyordum ama bugün açınca oyuna girmemeye başladı. Girince de "Unable to load character 1" gibi bir hata verdi, onu bir şekilde düzeltmeyi başardım ama yine den oyuna girmiyor. Rockstar Launcher'i tekrar yükledim, şimdi de girişte "You have been logged out because your authentication ticket is no longer valid" hatası veriyor ve tekrar giriş yapmamı istiyor. Giriş yaptıktan sonra oynaya tıklıyorum, bu sefer de "Please close down the Rockstar games Launcher before running this installer" hatasını veriyor. Yani anlamadım bu oyun daha dün çalışıyordu, aniden gitti, hiçbir şey de yapmadım ve internetim olduğu halde offline diyor. Oyunun sunucularında bir sorun mu var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansa bala az önce girdim de arkdaşlar ben fivem oynamak istiyorum ama giremiyorum hata veriyor.
Eki Görüntüle 495546
FiveM'i yönetici olarak başlatmazsanız sorun düzelir.
Eki Görüntüle 495543
bu seferde böyle oluyor çıldırcam abi hiç eklemiceklerde şu saçma sapan launcheri falan millet ne güzel giriyordu oyununa ya
Aynı sorun bende de var, problemin Rockstar sunucuları ile olduğunu düşünüyorum.

Oyun düzeldi sunucu sorunuymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…