GTA 5'e rakip oyun nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 değil 80 sene dahi uğraşsa parasız ve tek başına yapamaz yıllarca binlerce kişiyle uğraşılan milyon para akıtılan dünyanın en çok çıkmış para harcanan bir oyuna rakip olmak akıl kârı değil.

Hocam abartmayın sizde, her firma gibi bir gün Rockstar Games sonuda gelecek, 5 en iyi ve muhtemelen son oyundu 6 ile herkesi hayal kırıklığına uğratarak piyasadan ayrılacaklarını düşünüyorum çünkü daha 2. trailer bile gelmedi aradan 1.5 yıl geçti.

Hocam abartmayın sizde, her firma gibi bir gün Rockstar Games sonuda gelecek, 5 en iyi ve muhtemelen son oyundu 6 ile herkesi hayal kırıklığına uğratarak piyasadan ayrılacaklarını düşünüyorum çünkü daha 2. trailer bile gelmedi aradan 1.5 yıl geçti.

Bana da öyle geliyor GTA 5'i geçemeyecek büyük ihtimalle. Çünkü 5 harbiden başka bir mevzu.

6 cıkarsa 10 sene oyun yapmasın o bile kafi binlerce satıs olur

Merhaba, GTA 5'e rakip oyun nasıl yapmak istiyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Ben de yapacağım. Nasıl yapılır?

Herkes milyonlarca dolar para lazım vs. demiş. Ancak GTA 5'e rakip bir oyun yapmak için muhteşem grafikler ya da muhteşem bir ekip gerekmiyor. Mesela benim açımdan Minecraft GTA 5 ten daha eğlenceli bir oyun. Zaten satış rakamlarınada bakarsak eğer Minecraft gözle görülür şekilde GTA 5'i geçmiş. Yani GTA 5'e rakip bir oyun yapmak için sadece hayal gücünün bile yetebileceğini düşünüyorum. Yani Minecraft kesinlikle GTA 5 ile teknik açıdan yarışamaz. Ancak Minecraft çok daha fazla oynanıyor. Benim fikirlerim bu şekilde, umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Özetle, tek ihtiyacın olan şey biraz hayal gücü, yazılım ve tasarım bilgisi. İyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı