GTA 5'i Aynı Bilgisayardan İki Kişi Oynamak

harun çeçen

Kilopat
Katılım
27 Aralık 2016
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5 almaya karar verdim. Ancak kardeşimle birlikte oynamak istiyoruz ama aynı karakter ve hesaptan oynamak istemiyoruz. Eğer oyunu alırsam Steam üzerinden bir Steam hesabı içinden iki farklı Social Club hesabıyla iki farklı şekilde oynayabilir miyiz?
 
Hayır.
Ama şu şekilde yapabilirsiniz.
Hikaye modun oynayacaksanız save dosyalarınızı ayrı ayrı tutun, online oynayacaksanız iki tane karakter oluşturabiliyorsunuz ama paranızı bankaya yatırmayın bankaya yatırırsanız diğer karakter o paraya erişebiliyor.
 
Aynı hesaptan oynamak istemiyorsanız, 2 farklı hesap satın alarak aynı bilgisayardan 1 adet GTA 5 yükleyerek ayrı hesaplardan karışma yapmadan oynayabilirsiniz.
 
Steam'de Aile Kütüphanesi diye bir uygulama var. Uzun zamandır Steam kullanmadığım için detaylarını hatırlamıyorum ancak Google'dan gerekli bilgiye erişebilirsiniz.
 
@ARDOWA Aile kütüphanesi sadece Steam oyunları için geçerlidir.
GTA 5 steam üzerinden değil Social Club üzerinden oynanıyor.
 
Oyunu Steam'den aldığınızda aslında siz Social Clup anahtarı satın alıyorsunuz. Oyun Steam oyunu değildir Steam sadece bir araçtır. Sizi Social Club'a yönlendirir.
Social Club üyeliği ücretsizdir. Ancak GTA 5 anahtarı ücretlidir. Steam'den satın aldığınızda size bir ürün anahtarı veriyor ve Social Club üyeliği açmanızı/girmenizi istiyor. GTA 5 o üyelikte aktif oluyor.

Aynı bilgisayardan iki kişi oynayacaksanız size önerim Steam'den almamanızdır.
Voidu gibi siteler ucuz fiyata Steam olmayan GTA 5 ürün anahtarı satıyor. 2 adet ürün anahtarı satın alarak ayrı ayrı hesaplar kullanabilirsiniz.

Şu videoya bir göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aynı hesaptan oynamak istemiyorsanız, 2 farklı hesap satın alarak aynı bilgisayardan 1 adet GTA 5 yükleyerek ayrı hesaplardan karışma yapmadan oynayabilirsiniz.
Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende de 2 tane hesap var biri Steam üzerinden oynuyorum diğerini de Soccial Club üzerinden oynuyorum. Aynı PC üzerinden bu iki hesaba da nasıl erişebilirim bu 1. sorum, 2.si Steam üzerinden oynadığım oyunun internet sitesine giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre bulunamıyor. Steam hesabımın kayıtlı olduğu e-postayı deniyorum yine olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Çok özür dileyerek konuyu 3. defa hortlatıyorum affedin. Benim 2 tane steam hesabım var. Bu hesapların 1 tanesinde GTA 5 var. Ben 2. hesabımı kullanıyorum.(yani GTA 5 olmayan) Steam de aile açık ama 2. hesabımdan GTA 5 i ödünç alamıyorum. Steam ile bağlantısı yok diye mi ödünç alamıyorum yoksa sebebi farklı bir şey mi? Mecburen satın almak mı zorundayım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı