GTA 5'i HDD'ye kurabilir miyim?

BESTMIRAC

Femtopat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar. Ben yakında GTA 5 alıp bunu HDD'ye kurmak istiyorum. HDD'nin linki bu:

Bence oynatır ama yine de size sormak istedim. Bilgisayar özelliklerim GTA 5 için uygun. Gerisini siz cevaplayın istedim.
 
Taşınabilir HDD'ye kurabilirsiniz ama oyunda drop oluyor diye biliyorum.
(Arkadaşlar adam HDD diyor ama taşınabilir HDD ona dikkat edin.)
Yani anladığım kadarıyla ikisinin farkı mı oluyor?
Oyuna bağlanamaması gerekmiyor mu HDD ile? Ben HDD ile GTA 5 oynanmıyor diye biliyorum, çünkü SSD var? Dünyayı zaten SSD yarattı?
YouTube HDD ile GTA 5 oynama videoları var. Gerçekten SSD ile biraz farkı var. 1 dakika önde gidiyor SSD.
 
Merhabalar. Aynı HDD'nin 1 TB olanını kullanıyorum. USB 3.0 bağlantısı ile kaç MB hıza sahip olduğunu görsele yüklüyorum. Bu arada bu HDD'nin içine birkaç oyun kurup test etmiştim. Başta Metro Exodus oyununu kurdum. Normal dahili HDD'ye bile göre oyun 2 kat geç açıldı. Ayrıca çok ufak FPS farklılıkları gözlemledim ve harici HDD'ye oyunlar kurmaktan vazgeçtim. Bunlar benim gözlemlerimdi. Siz alıp tabii ki kurabilirsiniz. Yalnız kesinlikle USB 3.0 bağlantısını kullanmanızı tavsiye ederim. Ben USB 3.0 ile bu sonuçları aldığıma göre USB 2.0 bağlantısı ile oyun oynamak işkence gibi olacaktır diye düşünüyorum.
USB bağlantısı 2.5 olarak gözüküyor. Farkı olur mu?
 
Online moduna yarım saatte anca girersin. Biraz daha bütçeyi arttırıp SSD almanızı tavsiye ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten korsan indireceğim için online moda giremeyeceğim. Artık sipariş verdim. Tek yapabileceğim bekleyip görmek. Yorumun için teşekkür ederim tekrardan.
 
Oyuna bağlanamaması gerekmiyor mu HDD ile? Ben HDD ile GTA 5 oynanmıyor diye biliyorum, çünkü SSD var? Dünyayı zaten SSD yarattı?
Fakir olduğumuz için kusura bakma kardeşim. :D Ben de HDD ile GTA 5 'i bitirdim. Tabi taşınabilir değildi. Ama online moduna girdim birkaç kez. Çok beklettiği için oynayamıyorum HDD ile. Gönül ister herkes SSD kullansın...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı