GTA 5'i indirmeye değer mi?

196132

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar herkes GTA 5'i konuşuyor, benim oyunlar ile pek alakam yok, en son Wolfteam oynamıştım, GTA serisi olarak ise San Andreas'i oynamıştım...

Herkes GTA 5'i konuşunca bende bir an gaza geldim ve Epic Games'i indirdim ve GTA 5'i kütüphaneye aldım. Fakat oyun indirmesi 94 GB kadar, yani benim internet hızım maksimum 16 MBPS'ye kadar, yani indirmek saatler sürecek... Ki 16 MBPS bile tam alamıyorum, en fazla 12-14 MBPS görmüştüm...

Sizce GTA 5 buna değer mi?

Arkadaşlar herkes GTA 5'i konuşuyor, benim oyunlar ile pek alakam yok, en son wolfteam oynamıştım, GTA serisi olarak ise San Andreas'i oynamıştım...

Herkes GTA 5'i konuşunca bende bir an gaza geldim ve Epic Games'i indirdim ve GTA 5'i kütüphaneye aldım. Fakat oyun indirmesi 94 GB kadar, yani benim internet hızım maksimum 16 Mbps'ye kadar, yani indirmek saatler sürecek... Ki 16 Mbps bile tam alamıyorum, en fazla 12-14 Mbps görmüştüm...

Sizce GTA 5 buna değer mi?

İlk kez oynayacaksanız ve hilelelere karşı sabırlı iseniz oynamanızı kendimce kesinlikle tavsiye ederim. Oynayacak birkaç arkadaşınız var ise de çok zevkli olur. Hiç biri olmazsa bile roleplay sunucularında rol yapabilirsiniz :) Hikayesi çok derin olmasa da güzel ve akıcı.(Kendimce)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı