GTA 5'i indirmeye değer mi?

Eski oyuncu olarak değmez Online beleşler sayesinde hile dolu bir tek FiveM için değer orada da bazı serverler bedavayı hileye karşı almıyor.

Vay bee, eskiden GTA 5 için milletin yapmadığı hareket, katılmadığı çekiliş, kovalamadığı indirim, yapmadığı pazarlık, toplamadığı sistem kalmazdı. Şimdi bedava oldu, indirmeye değer mi deniliyor. Vah Rockstar vah, bu durumlara düşecek adam mıydın?

Bu arada yanlış anlaşılmasın, hiçbir ima vs. yok basit bir espri.

GTA 5 gayet güzel ve tatmin edici bir oyun. İçi boź bir hikayeye sahip değil. Birini öldürdüğünüzde kernaın bir saliselik gri olup nişanın şeklinin değişimi çok güzel bir vuruş hissiyatı veriyor. Ben ayriyeten araba sürüş mekaniklerine bayılıyorum.
Oyun 2013'de çıktığı için aman aman bir sistem gereksinimi yok ama grafikler hala güzel duruyor. Hikayeyi bitirseniz bile devasa açık dünyada sayısız etkinlik yapabilirsiniz. Arabanızı alıp huzurlu bir şekilde gezebilirsiniz. Uçurumdan atlayabilirsiniz. Kaybolmaya çalışabilir, kavga edebilir, silah satın alabilir, hatta jetski ile köpek balığı bile arayabilirsiniz. Oyun şu an bedava, ama 140TL'yi de son damlasına kadar hak ediyor. Kesinlikle değer. Umarım edebilmişimdir.

Arkadaşlar sistem de sorun yok, yani kaldırır. Fakat sorun indirmekte. Modem benim yanımda fakat bizim modeme 7-8 WİFİ cihaz(komşu da var) bağlanıyor. Yani genel olarak internet yavaşlar haliyle, ee komşu da aylık para veriyor, yani hakka girmeyim diğerlerinin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı