GTA 5'i nasıl başka bilgisayar üzerinden indirilir?

MissingTimeLord

Kilopat
Daha fazla  
Benim internetim 8 Mbps ve evin interneti olduğu için indirme yapamıyorum. Epic Games platformunda duraklat ve devam et seçeneği de yokmuş yoksa gece indirmeyi planlıyordum. Neyse elimde atom işlemcili 2 GB RAM'li bir notebook var bu taşınabilir bilgisayarı hızı 24 Mbps olan bir modeme bağlayıp indirme yapmak istiyorum. Oyunu indirir mi? Çünkü özellikleri çok düşük ve indirdikten sonra masaüstü bilgisayarıma kurulum dosyalarını Steam'de olduğu gibi taşıyabilir miyim?

Hayır var. Siz yanlış biliyorsunuz.

Kesinlikle önermem çok fazla hata alabilirsin aktardıktan sonra. Epic Games'de duraklatma özelliği var diye biliyorum ayrıca.

Forumda birçok konuda gördüğüm kadarıyla durdurup yeniden başlatınca hep baştan başlamış. Zaten 8 Mbps hızla geceleri indirerek 2,3 günde indirebiliyorum. Bu söylediğim şekilde bir gece de inmiş olacak.

İndirip dosyaları kendi bilgisayarınızda olmqsi gereken yere atin. Ardından Epic Games'e girip dosyaları doğrulayın.

Öbür bilgisayardaki indirme hedefine aynı şekilde klasör oluşturup dosyaları taşıyıp doğrula diyeceğim. Anlaşıldı tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı