GTA 5'i Sistemim Kaldırırmı ?

Daha fazla  
Windows 7/64bit ps1

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2.00 GHz Çift Çekirdek

Ram:4 Gb DDR3

Ekran Kartı Ati Radeon HD 4570 Graphıcs 512 mb

HDD 500 gb

Directx 11

Dizüstü Acer Aspire 5739g,

Anakart Modeli:Acer Aspire 5739g

Not:Gta 4ü Normal Ayarda kasmadan oynuyor

Gta5'i en düşük ayarda oynadığımda kasarmı kasarsa neleri yükseltim en düşük ayarda ufakta kasma olsa bnm için farketmez Yeterki oynanacacak şekilde olsun

Bilgisayarımın Gta 4 Kasma Testi Video'su[MEDİUM AYARDA] : goo.gl: Gta 4 Kasma Testi. - YouTube

Bilgisayarıma Ait Sistem Bilgi Resimleri : goo.gl: Bilgisayar Bilgi - Hızlı Resim Yükle

Arkadaşlar Benimki Kaldırırmı?

İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 8.1

İŞLEMCİ: İntel core i3 6098p

RAM: 8GB RAM

EKRAN KARTI: GTX950

DİRECTX 12

ANAKART: MSI H110M PRO-VD

SSD: 120GB SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)

DİSK: 500 GB HDD

GTA 5'İ KALDIRIRIMI? KALDIRIRSADA HANGİ AYARLARDA OYNARIM

Gayet yeterli bir sistem, High ve Very High karışık; 1080p şekilde oynarsınız, Technopat'ında bu kartla testleri var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese Merhaba öncelikle Sistemin gta 5i kaldırırmı
İntel i5 4590 3.3 Ghz
Amd radeon 8550 1024 mb
8gb ram 1TB HAFIZA
Cevaplarsanız sevinirim
Minumum ayarlada oynıcam zaten ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Emin misin dostum önemli iş bak bu bide başka arkadaşların varsa sorabilirmisin

Kardeşim YouTube'dan bakıyorum ben her şeye ve o sistemle high ayarda oynarsın ortalama 50-60 fps alırsın. Bu arada o nick ne ya hadi Ahmet'i anladım da ":D" nedir :D
Ayrıca benim bilgisayar mühendisi bir arkadaşım var o da iyi bir sistem diyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Ama onun tavsiyesi işlemciyi i5 6400 yapıp anakartı daha iyi 350 TL civarı ve ekran kartını da Gtx 960 veya r9 380
yap

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı