DirectoryDialog'da dosyaları göremezsiniz zaten. Normal dosya gezgininden bakın o konuma.GTA 5 Enhanced'a mod yüklemek istiyorum ama Open IV dosya konumu istiyor (exeyi) ama burada EXE yok. Aşağıya resim attım.
Eki Görüntüle 2482026
Enhanced'in mod deteği yok ki.
DirectoryDialog'da dosyaları göremezsiniz zaten. Normal Dosya Gezgini'nden bakın o konuma.
Dostum dediğimi anlayamadın sanırım. Senin şuan yaptığın diyalog, klasör seçme diyaloğu. Yani dosya seçemezsin.Dosya konumunda zaten var ama seçemiyorum EXE yok
Dostum dediğimi anlayamadın sanırım. Senin şu an yaptığın diyalog, klasör seçme diyaloğu. Yani dosya seçemezsin.
O diyalogda seçemezsin. Klasörü seçmeni istiyordur. Klasörü seç. Eğer bir videodan izliyorsan, bir şeyi yanlış yapmış olabilir veya ilgili dosyaya güncelleme gelmiş olabilir.E o zaman nasıl EXE'yi seçeceğim
O diyalogda seçemezsin. Klasörü seçmeni istiyordur. Klasörü seç. Eğer bir videodan izliyorsan, bir şeyi yanlış yapmış olabilir veya ilgili dosyaya güncelleme gelmiş olabilir.
O zaman ilgili yazılımın problemi olabilir. Çünkü açtığı diyalog bir dosya seçme diyaloğu değil.Klasörü seçince kabul etmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.