GTA 5'in dosya konumunu değiştiremiyorum

Bwyzrww

Decapat
Daha fazla  
GTA 5 Türkçe yama indirecektim aynı dosya konumunda olmaları gerektiği için GTA'nın konumunu değiştirdim ama şimdi GTA'yı taşıdığım dosyayı bulamıyorum silip yükledim ama GTA'nın konumunu bir daha değiştiremiyorum Steam yüklemeden önce konumu sordu fakat sadece C yerel disk yazıyor konumunu bir daha nasıl değiştirebilirim?

Steam size yükleneceği yeri sorarken istediğiniz birim çıkmıyorsa "C" diskinin üzerinde kalan ayarlar butonuna tıklayın,

Karşınıza Depolama kısmı gelecek, yukarıdan çentiğe dokunarak sürücü seçme kısmına tıklayın ve aşağıda bulunan "Sürücü Ekle" butonuna basın,

Daha sonra hangi diski istiyorsanız onu seçip "Ekle" deyin böylelikle sürücü eklenmiş olur.

Steam size yükleneceği yeri sorarken istediğiniz birim çıkmıyorsa "C" diskinin üzerinde kalan ayarlar butonuna tıklayın,

Karşınıza depolama kısmı gelecek, yukarıdan çentiğe dokunarak sürücü seçme kısmına tıklayın ve aşağıda bulunan "sürücü ekle" butonuna basın,

Daha sonra hangi diski istiyorsanız onu seçip "ekle" deyin böylelikle sürücü eklenmiş olur.

Ekran Görüntüsü (100).png

Yamayı dosyaların hespine kurmayı denedim hepsinde de bu hata çıkıyor yama kurulmuyor hangi dosyaya kurmam lazım GTA'nın olduğu dosyayı da denıyorum ama yine de aynı hata.

Eki Görüntüle 2042747

Yamayı dosyaların hespine kurmayı denedim hepsinde de bu hata çıkıyor yama kurulmuyor hangi dosyaya kurmam lazım GTA'nın olduğu dosyayı da denıyorum ama yine de aynı hata.
Bu konu hakkında fikrim yok fakat OpenIV ile yamayı kurmaya çalışmak yerine tıkla-kur tarzında bir Türkçe yama setup'u ile yada sürükle bırak tarzında dosyalar ile yamayı kurmaya çalışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı