UltraPilot
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar GTA 5'te distance scaling ayarını sona almama rağmen grafikler sanki distance scaling'i en düşüğe almışım gibi oluyor. Motion blur, fxaa, anisotroic filtering vs her şeyi kapat, aç denedim ama düzelmedi. Ben de oyun dosyalarında bir hata olduğunu düşünüyorum ve open iv ile oyun dosyalarına bir dalmaya karar verdim.
Peki oyunun grafik kalitesini etkileyen ayarları nasıl kurcalayabilirim, o dosyaların konumları nerede?
Yardımcı olursanız sevinirim, sorunum mesafe çizim ayarının düzgün çalışmaması, gölgelerin yakındayken pikselli ve uzak mesafelerin distance scaling ayarı en düşükteymiş gibi bulanık görünmesi.
Not : Doğal panel çözünürlülüğünde oynuyorum ve motion-blur, in game DOF effects kapalı...
Peki oyunun grafik kalitesini etkileyen ayarları nasıl kurcalayabilirim, o dosyaların konumları nerede?
Yardımcı olursanız sevinirim, sorunum mesafe çizim ayarının düzgün çalışmaması, gölgelerin yakındayken pikselli ve uzak mesafelerin distance scaling ayarı en düşükteymiş gibi bulanık görünmesi.
Not : Doğal panel çözünürlülüğünde oynuyorum ve motion-blur, in game DOF effects kapalı...
Son düzenleyen: Moderatör: