Hisseleri yeşil olduğunda mı satacağım? Ki bunun içinde sanırım sürekli yatıp kalkmam gerekiyor.Toplam 200 milyon harcama yapman gerekiyor. 3 karakterin toplamı buna dahil. İşin tekniği dediğin gibi hisse ile oluyor ne kadar çok paran varsa o kadar hızlı açarsın. Oyunun sonunda zaten 20 milyon veriyor en pahalı hisseleri al-sat yap. İstatistikler -> para kısmından karakterlerin ne kadar harcadığını görebilirsin.
Aldığın gibi sat. Bi önemi yok kar falan yapmayacaksın hisseleri aldığın fiyata tekrar satıyorsun sonuçta, maksat para harcaman önemli burada. 200 milyona ulaşınca zaten başarım açılacaktır. İstatistikler para kısmından karakterlerin ne kadar harcadığını görebilirsin hepsinin toplamına bak ona göre yat kalk yap. Paran ne kadar çoksa daha hızlı bir şekilde 200m ulaşırsın.Hisseleri yeşil olduğunda mı satacağım? Ki bunun içinde sanırım sürekli yatıp kalkmam gerekiyor.
Kar yapmak değil o hisseleri al sat yapayım tamam da zararından satarsam para bitecek burdan da bakmak gerekiyor o yüzden söyledim.Aldığın gibi sat. Bi önemi yok kar falan yapmayacaksın hisseleri aldığın fiyata tekrar satıyorsun sonuçta, maksat para harcaman önemli burada. 200 milyona ulaşınca zaten başarım açılacaktır. İstatistikler para kısmından karakterlerin ne kadar harcadığını görebilirsin hepsinin toplamına bak ona göre yat kalk yap. Paran ne kadar çoksa daha hızlı bir şekilde 200m ulaşırsın.
Aldığın gibi satacağın için herhangi bi zararın karın olmaz. Deneseydiniz zaten karın 0 yazdığını görürdünüz. Yine de "ne olacağı belli olmaz" diyip bu kadar tedirginseniz eski savenize dönüp sonucu görebilirdiniz. Save yöntemiyle borsadan para kazanılabiliyor zaten, zarardaysan eski oyunu yükleyip dönüyorsun böylece parayı katlayabiliyorsun.Kar yapmak değil o hisseleri al sat yapayım tamam da zararından satarsam para bitecek burdan da bakmak gerekiyor o yüzden söyledim.
Her karaktere ayrı ayrı 200m harcamana gerek yok tüm karakterlerin toplam harcamaları yeterli.@BreWerS ben başarımı aldım fakat sadece 1 karakterde 200M harcadım o da Michael'da. Yani Franklin ve Trevor'da 200M harcamadım sadece Michael'da harcayarak başarımı aldım. Üç karakterde de 200M harcamamız gerekmiyor muydu?
Sağ ol dostum.Aldığın gibi satacağın için herhangi bi zararın karın olmaz. Deneseydiniz zaten karın 0 yazdığını görürdünüz. Yine de "ne olacağı belli olmaz" diyip bu kadar tedirginseniz eski savenize dönüp sonucu görebilirdiniz. Save yöntemiyle borsadan para kazanılabiliyor zaten, zarardaysan eski oyunu yükleyip dönüyorsun böylece parayı katlayabiliyorsun.
Her karaktere ayrı ayrı 200m harcamana gerek yok tüm karakterlerin toplam harcamaları yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.