GTA 5'te başka bilgisayardan ban yenir mi?

Hile kullanmayalım kullandırtmayalım.

Biliyorum ama oyunda para kazanması zor ben insanlarda yardım ediyordum ama insanlar hep beni vuruyor patlatıyor kötü bir niyetim yoktu ama haklısın
Her sunucuda bütün oyuncuların içinden geçenleri banlamak yerine para ve level basanları banlamaları garip. Tabii bir de senin trilyon basman da büyük dikkat çekmiş.
Ben 40 milyon ve 50 level yaptığım için 1 ay ban yemiştim.
Zaten bende 20 milyon bastım trilyon değil
Tek Epic Games hesabına tek Rockstar Games hesabı bağlanmıyor mu? İkinci bir Rockstar Games hesabı bağlayabileceğinizi sanmıyorum.
Başka bilgisayardan indirdiği de dosyalar değişir bence en baştan olduğu için ama bilemem

Biliyorum ama oyunda para kazanması zor ben insanlarda yardım ediyordum ama insanlar hep beni vuruyor patlatıyor kötü bir niyetim yoktu ama haklısın

Zaten bende 20 milyon bastım trilyon değil

Saçma bir durum. Ben her Online girişimde hileler yüzünden en az 3 kez sunucu değiştiriyorum.

Dosyayla ilgisi yok, her şey çevrim içi bir şekilde gerçekleşiyor. İstediğiniz kadar farklı bilgisayarda deneyin, banınız kalkmaz. Bir Epic Games hesabına bir Rockstar Games hesabı bağlanabilir.
O zaman başka bir epic games hesabıyla satın alıcam gtayı
Banınız açıldığında bir daha hile yapmazsanız perma ban yemezsiniz.
Bazen saçma ban atıyolar ya o yüzden dedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı