Paul Walkers
Hectopat
Merhaba GTA 5'i hilesiz bitirmeye karar verdim ama bir türlü canımı dolduramıyorum. Hilesiz nasıl doldurabilirim?
Merhaba GTA 5'i hilesiz bitirmeye karar verdim ama bir türlü canımı dolduramıyorum. Hilesiz nasıl doldurabilirim?
M menüden yiyecek yiyebilirsin.
Bir yere Q ile sipere yatarsan yarısına kadar canın doluyor yavaş yavaş, gerisini can paketleriyle dolduracaksın.
Hikaye modunda envanter menüsünde (M menü dedikleri olay, M tuşu ile açıldığı için öyle deniyor) snacks seçeneği yok, yalnızca Online'a özel o.Hocam yeni başladığımdan m diye bir yer göremiyorum zamanla gelir mi?
Haritanın çeşitli yerlerinde mevcut. Genelde görevlerde çatışma geçen yerlerde oluyor ama spesifik yerlerini bilmiyorum.Tam olarak nerede?
Hikaye modunda envanter menüsünde (M menü dedikleri olay, M tuşu ile açıldığı için öyle deniyor) snacks seçeneği yok, yalnızca Online'a özel o.
Marketlerden abur cubur alınabiliyor ancak depolayamıyorsunuz yanınızda.
Online'da haritada sepet simgesiyle görünüyorlarmış, ama ana oyunda bu yok(muş).Nerede hocam yeni başladığımdan yeri haritada gözükmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.