GTA 5'te hafif grafik modu önerisi

semih Bdt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
ASUS RTX 4060Tİ
8X2 16 GB RAM
PC cok kastırmayacak şan şohrete gerek yok abartılacak kadar iyi bir şey olmasına gerek yok LSPDFR polis modu kurdum onun yanına grafik modu arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Realistik modu var. Onu kurunca en ince detayına kadar ayarlayabiliyorsun. Link paylaşmıyorum belki yasaktır ama aratırsan bulursun zaten.

Sistemi zorluyor mu cok 2 GB VRAM var 8 GB RAM.

Normalde yüksek ayarlarda cok rahat oynayabiliyorum ama grafik modu kursam kasma yapar mı o sizin dediniz modu.

Sistemi zorluyor mu cok 2 GB VRAM var 8 GB RAM.

Normalde yüksek ayarlarda cok rahat oynayabiliyorum ama grafik modu kursam kasma yapar mı o sizin dediniz modu.

Modun sitesinde GTA 5'i rahatça oynatabilecek bir bilgisayar yazıyor. Adı Redux.

Ama sistem bilgisi verilmemiş.

Fakat ayarları ince yaparak oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olur.

A

Modun sitesinde GTA 5'i rahatça oynatabilecek bir bilgisayar yazıyor. Adı Redux.

Ama sistem bilgisi verilmemiş.

Fakat ayarları ince yaparak oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olur.

Allah razı olsun 1 haftadır araştırıyorum izlemedim video kalmadı deneyeceğim :)

PC cok kastırmayacak şan şohrete gerek yok abartılacak kadar iyi bir şey olmasına gerek yok LSPDFR polis modu kurdum onun yanına grafik modu arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Redux ile LSPDFR'ın çoğu plugini birlikte çalışmaz, Quant V veya Visual V deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı