GTA 5'te yan görev

Dark Lord Vader

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
GTA 5'de bir görev var, Michael'ın evine gidiyoruz, sonra Michael'a telefon geliyor, oğlu yatı çaldırmış, sonra biz franklin ile birlikte oraya gidiyoruz ve yatı bir kamyonun üzerinde giderken buluyoruz, sonra da kovalamaca başlıyor. Bizim görevimiz aracı sabit bir şekilde yatın yanına yaklaştırmak ki böylece franklin yata atlayabilsin. Ama sıkıntı şu ki, ben düzgün araba süremiyorum. Bu görev yan görev mi? Yan görev deyin.

GTA 5'de bir görev var, Michael'ın evine gidiyoruz, sonra Michael'a telefon geliyor, oğlu yatı çaldırmış, sonra biz franklin ile birlikte oraya gidiyoruz ve yatı bir kamyonun üzerinde giderken buluyoruz, sonra da kovalamaca başlıyor. Bizim görevimiz aracı sabit bir şekilde yatın yanına yaklaştırmak ki böylece franklin yata atlayabilsin. Ama sıkıntı şu ki, ben düzgün araba süremiyorum. Bu görev yan görev mi? Yan görev deyin.
Ana hikaye görevi.

1 Kere bitirmişliğim var GTA V'yi ve malesef hatırladığım kadarıyla ana görev.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı