GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327

Absürt saçma sapan bir para almazsa Rockstar ben imkan vermiyorum o etkinlikte fragman göstereceklerine. İhtiyaçları yok çünkü.

220 milyon görüntülenmeyi sadece kendi kanalında almış bir firma. Gerek yok. O yüzden 0 beklentim var. Bir ara PS5 Pro ile alakalı bir acaba dedim. Ellerinde Sony'nin çıkacak güçlü bir oyunu gözükmüyor. Belki Rockstar ile özel anlaşma yaparlar.

Cuma yayınlacak diyen adama göre tr saatine göre en geç akşam 10 da yayınlanır demiş. Ama yayınlanmazsa ihtimalini de vermiş. Yani sallıyor. Kesin bir bilgisi yok.
Zaten daha önce ki yaptığı haberlerden de belli. Her türlü yalan bilginin haberini yapıyorlar. Bir kaç hafta önce AI olduğu 100 KM öteden anlaşılabilir olan güya GTA 6 oynanış videosu sızıntılarını da haber yaptılar. Tamamen ilgi çekmek için

GTA 6 2. Fragmanı Bu Cuma Yayınlanabilir GTA 6 2. Fragmanı Bu Cuma Yayınlanabilir

Bu haberde yarın geleceği söyleniyor.
Bakalım yarın gelecek mi?
Daha duyuru gelmedi. Ve bugüne kadar da Rockstar'ın hiç bir fragmanı Cuma günü yayınladığını görmedim. Cuma günü imkansız değil ama yine de salı, çarşamba ve perşembe günleri çok daha pozitif.

Daha öncede demiştim ilk fragmanda ki görüntülerden tarih çıkarmak yersiz kendi düşüncelerine veya kafalarına göre çıkartıyorlar zaten tanıtım fragmanı için easter egg koymazlar hic bir seride koymadılar ve zaten 1 hafta önce duyuru gelir resmi sitede gerisayım açarlar ama bu kadar bekletmek de risk doğuruyor çünkü icerden bi anda sizdirilabilir ilk tanıtım da oyle olmustu.

Rockstar Games bütün bu sızdırılma olaylarını hak ediyor.
İkinci fragmanı da bu kadar bekletmezsin.

Rockstar Games bütün bu sızdırılma olaylarını hak ediyor.
İkinci fragmanı da bu kadar bekletmezsin.

Rockstar bekletiyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Bu konuda oldukça rahatım adamlar ne kadar bekletirse ortaya koydukları işin hakkını o kadar veriyorlar. Ayrıca ikinci fragmanı aralık ayında yayımlamalarını pek beklemiyorum. Ümitlerin kesildiği bir anda fragmanı yayımlayarak devasa bir heyecan dalgası yaratacaklarını ve bunu bilinçli olarak planladıklarını düşünüyorum. Bu tür stratejilerle oyuncuları daha fazla beklentiye sokmayı başarıyorlar. Bekleme süresi ne kadar uzarsa, oyuncuların heyecanı ve merakı da o kadar artıyor, bu sayede rekor üstüne rekor kırılıyor.

Fragman için duyuru bekliyor musunuz yoksa direkt olarak fragmanın yayımlanmasını mı bekliyorsunuz?

Eski Rockstar çalışanı bunun pazarlama stratejisi olduğunu söylemişti. "GTA 6 para vermeden pazarlanıyor, hayranlar her gün teori ürettiği için gündemden düşmüyor. Bu sebeple yayınlamaya ihtiyaç duymadılar şu ana kadar" diyor. Take Two hissesi yükselmesin, düşüşe geçsin şak diye yayınlarlar. Duyuruyu bile 8 Kasım 2023'te yapmalarının sebebi görüşme öncesi hissedarları memnun etmek idi hisseleri artırıp. Para diye bakınca olay çözülüyor.

Kesinlikle katılıyorum. Adamlar da o kadar büyük bir hype var ki. Her şeyi ağırdan alarak oyunun oyuncular üstünde ki beklentisini yükseltmeye çalışıyorlar. Ben o kadar eminim ki biz fragmanı çok beğenmiş olabiliriz ama çok daha güzel şeyler bizi oyun çıktığında şaşırtacaktır. Yani Rockstar o ilk fragmanı yayınlamak yerine VI logoyu gösterseler bile inanılmaz yıkılacaktı ortalık. İlla ki bildikleri vardır harbiden. Dünyanın en iyi oyun geliştiricilerinden birisi her şeyi düşünmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…