GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Arkadaşlar, beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin; hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Abartılı hayaller kuranlar için söylüyorum, lütfen biraz daha gerçekçi olun, bu sizin iyiliğiniz için. 'Rockstar Games insanları nasıl şaşırtır?' diye düşünüyorsanız, bunu ancak oyuna AI desteği ekleyerek başarabilirler, çünkü başka bir şekilde gerçekten çok zor. Herkesin memnun olması da imkânsız; illaki üzülen bir taraf olacaktır. Bu yüzden, beklentilerinizi dengede tutmakta fayda var. Oyun zaten kesin olarak ertelenecek, bu yorumu fragmanın çıkış zamanına göre yapmıyorum.

Sonbahar olacağını düşünmüyorum ya ilkbaharda her türlü bir şey paylaşırlar. Yatırımcıları memnun etmeliler para açısından bakarsak. Onun dışında hadi 1 yıl vermediler de 2 yıl bilgi vermemeleri Ultra absürt olurdu. Şubat dememin sebebi şubat ayında take two görüşmesi olacak o yüzden. Ondan önce trailer 2 yayınlama ihtimalini değerlendirdim. Chris klippel de demişti bu yıl yayınlamasalar bile ilkbaharda işler ciddileşmeli diye. Bekleyelim bakalım. Aslında noel arifesinde falan mutlu tatiller diyerekten ekran görüntüleri salsalar bile güzel olur sonra da ilkbaharda trailer 2.

Evet noelde yapsalar çok güzel olur.

Artık teoriler üretmeyi bırakıp sadece bekleseniz ne güzel olacak var ya.

1- sarıyor kanki de sana ne la tamam aptalca teoriler atıyoruz ortaya eyvallah, işsizlik. Haklısında kimseyi ilgilendirmez.

2- ortaya bu aptalca teoriler atılmasaydı bırak tahmini haritayı, GTA 6'nın ismi dışında hiçbir şeyi bilmiş olmayacaktın.

Herkes GTA 5 Online da mods menuden hile yaparken biz ise bize iskoçya merkezden elimize geçen sızıntılar ile haritayı birleştiriyorduk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı