Sana mı kaldı dostum?Artık teoriler üretmeyi bırakıp sadece bekleseniz ne güzel olacak varya
Sana mı kaldı dostum?Artık teoriler üretmeyi bırakıp sadece bekleseniz ne güzel olacak varya
Ne bu sinir ?Sana mı kaldı dostum?
Ne bu sinir?
Adamlar geçen sene sabahtan akşama kadar teori ürettiğiniz sırada paşa paşa şu gün şu saatte yayınlayacağız diye bildiri yayınladı bir benzeri yine olacak yoksa bana ne yaptığınızdan akşama kadar 2 dakikalık fragman için teori üretin.
Resmi ağızdan 2025 de gelecegi belirtildi sanmıyorum 2026 ya ertelenmez 2025 sonu gelir zatenJason Schreier reis son günlerde yeni düşüncelerini paylaştı. Ve bu oyunun 2025 sonbaharında çıkmasının zor olduğunu düşünüyor. Hem oyunun beklentisini yükseltmek ve oyunu çıkardıklarında çok sağlam bir oyun olacağını düşünürsek fragman için seneyi bekleyebiliriz gibi geliyor.
Jason Schrerier oyunun birden fazla çıkış tarihini geçtiğini belirtti. Ve oyunun online kısmı için kayda değer değişikliklerin olduğunu söyledi. Aynı zamanda oyunun zorda olsa geliştirme aşamasının raya oturduğunu belirtti.
Geliştirme tam anlamıyla yeni "rayına oturmuş". 2026'nın sonuna anca çıkar oyun.Resmi ağızdan 2025 de gelecegi belirtildi sanmıyorum 2026 ya ertelenmez 2025 sonu gelir zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.