GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Sana mı kaldı dostum?
Ne bu sinir ?
Adamlar geçen sene sabahtan akşama kadar teori ürettiğiniz sırada paşa paşa şu gün şu saatte yayınlayacağız diye bildiri yayınladı bir benzeri yine olacak yoksa banane yaptığınızdan akşama kadar 2 dakikalık fragman için teori üretin

Ne bu sinir?
Adamlar geçen sene sabahtan akşama kadar teori ürettiğiniz sırada paşa paşa şu gün şu saatte yayınlayacağız diye bildiri yayınladı bir benzeri yine olacak yoksa bana ne yaptığınızdan akşama kadar 2 dakikalık fragman için teori üretin.

Peki dostum sen üretmezsin o zaman.

Jason Schreier reis son günlerde yeni düşüncelerini paylaştı. Ve bu oyunun 2025 sonbaharında çıkmasının zor olduğunu düşünüyor. Hem oyunun beklentisini yükseltmek ve oyunu çıkardıklarında çok sağlam bir oyun olacağını düşünürsek fragman için seneyi bekleyebiliriz gibi geliyor.

Jason Schrerier oyunun birden fazla çıkış tarihini geçtiğini belirtti. Ve oyunun online kısmı için kayda değer değişikliklerin olduğunu söyledi. Aynı zamanda oyunun zorda olsa geliştirme aşamasının raya oturduğunu belirtti.

Jason Schreier reis son günlerde yeni düşüncelerini paylaştı. Ve bu oyunun 2025 sonbaharında çıkmasının zor olduğunu düşünüyor. Hem oyunun beklentisini yükseltmek ve oyunu çıkardıklarında çok sağlam bir oyun olacağını düşünürsek fragman için seneyi bekleyebiliriz gibi geliyor.

Jason Schrerier oyunun birden fazla çıkış tarihini geçtiğini belirtti. Ve oyunun online kısmı için kayda değer değişikliklerin olduğunu söyledi. Aynı zamanda oyunun zorda olsa geliştirme aşamasının raya oturduğunu belirtti.
Resmi ağızdan 2025 de gelecegi belirtildi sanmıyorum 2026 ya ertelenmez 2025 sonu gelir zaten

Tga yı bekliyorum eğer orada da gelmez ise artık Rockstar'ın duyurusunu bekleyeceğim tahmin üretmemin bir anlamı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı