GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Aynı fikirdeyim sizinle hocam. Ortalama bir fiyatla oyun zaten peynir ekmek gibi satacak. Bekleyeni de seveni de çok bir oyun. Boşa risk alacağını sanmıyorum ben Rockstar'ın.
Eyvallah hocam. Zaten standart sürüm o kadar olursa bunlar birde 100 dolarlık misal Tommy Vercetti Edition diye bir şey çıkarsalar zaten ne olacağını hepimiz biliyoruz. Çok fazla para kazanma seçenekleri var ama bence de onları Online ve diğer üst sürümler için değerlendireceklerini düşünüyorum.

2025 Mayısa gireceğiz Rockstar'dan hala haber yok.

Mafia 4 gameplay fragmanı gelecek bizim Rockstar daha 2.trailer peşinde neymiş efendim pazarlama içinmiş millet zaten unuttu eskisi gibi heyecanlanmıyor istediğiniz kadar bekletin bakalım Rockstar bey bu işin sonu nereye varacak.

Dediğiniz gibi 15 Mayıs'ta gerçekleşecek olan toplantıyı bekleyelim umarız 2.fragman duyurusunu geçerler çünkü 2025'i yarılamak uzereyiz ve hayatımda hiç bu kadar bir oyun şirketine sinirlenmemiştim.

Son düzenleme:
Mafia 4 gameplay fragmanı gelecek bizim Rockstar daha 2.trailer peşinde neymiş efendim pazarlama içinmiş millet zaten unuttu eskisi gibi heyecanlanmıyor istediğiniz kadar bekletin bakalım Rockstar bey bu işin sonu nereye varacak.

Dediğiniz gibi 15 Mayıs'ta gerçekleşecek olan toplantıyı bekleyelim umarız 2.fragman duyurusunu geçerler çünkü 2025'i yarılamak uzereyiz ve hayatımda hiç bu kadar bir oyun şirketine sinirlenmemiştim.

Harbiden ya, diğer oyun şirketleri bir insanları bu kadar bekletmiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı