GTA 6 2. fragman yayınlandı!

Bu oyunun merak ettiğim ve beni ilgilendiren kısmı açık dünyada yapılacak şeyler ve hikayesinin kaç saat olacağı, gelecek büyük ihtimalle ama NPC'lerle diyaloğa girilip girilmeyeciğini de merak ediyorum. Bir de oynanışla alakalı bir şeyler gösterseler güzel olur. Onun dışında fragman güzeldi, ikili arasındaki bağa çok vurgu yapılmış o yüzden ben de bazıları gibi aralarında bir ihanet olacağını düşünüyorum, bu ihanet kadın da gelebilir belki baş düşman tarzı bir şey olursa onunla bir ilişkisi ya da adamın polis olduğu bir senaryo olabilir.

Acaba sonları Bonnie ve Clyde gibi mi olacak ikisi de ölecek ya da sadece birimi hayatta kalacak?
Rockstar Games resmi sitesinde "Jason, Lucia ile tanışmakla hayatının en iyi veya en kötü kararı olduğunu kendi belirleyecek" yazıyor. Anlaşılan oyunda yine seçimlerimiz hikayeyi yönlendirecek.

Bence min GTX 1660S-RTX 2060 ister gibi DLSS ve fg ile birlikte çok rahat 60 FPS görürüz 1080p Low'da.
RAM tarafında 16 GB ideal olur çünkü oyun neredeyse 10 yıldır geliştiriliyor optimizasyon iyi olacaktır.

Rockstar Games resmi sitesinde "Jason, Lucia ile tanışmakla hayatının en iyi veya en kötü kararı olduğunu kendi belirleyecek" yazıyor. Anlaşılan oyunda yine seçimlerimiz hikayeyi yönlendirecek.
Görevleri çok merak ediyorum arabayla kasa sürüklediğimiz bir kısım var.

Birde sitede Liberty City falan yazıyor Lucia'nın eski yaşadığı yer sanırsam acaba Miami'den başka yerler olur mu Güney Amerika veya diğer USA şehirleri.

Rockstar bir şaheser ortaya koyacak gibi görünüyor, banada youtube'dan izlemek nasip olacak gibi görünüyor.

Rockstar Games resmi sitesinde "jason, lucia ile tanışmakla hayatının en iyi veya en kötü kararı olduğunu kendi belirleyecek" yazıyor. Anlaşılan oyunda yine seçimlerimiz hikayeyi yönlendirecek.

Bir ihanet olacak gibi aynı 4 ve 5'teki gibi.

PC ye çıktığında kaç bin lira olacak kim bilir

Bilmiyorum artık 13 yıl üstünde ugrasilan oyunu kırmak zor olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…