GTA 6 2. fragman yayınlandı!

İlk defa bir GTA oyununun hikayesini merak etmekle beraber oyuna Online geldikten sonra Online kısmını da merak ediyorum.

Ben 8-9 ay önce filan GTA 5 Online'ı doğru düzgün oynamıştım. PS3 döneminde Online'a girip bir tane zırtapozun beni öldürüp durmasını sinirlenmiş bu ne ya demiştim. O zamanlar bu kadar içerikte yoktu. Şimdi işletmelerden denizaltısına vb tonla içerik var.

İlk defa bir GTA oyununun hikayesini merak etmekle beraber oyuna Online geldikten sonra Online kısmını da merak ediyorum.

Ben 8-9 ay önce filan GTA 5 Online'ı doğru düzgün oynamıştım. PS3 döneminde Online'a girip bir tane zırtapozun beni öldürüp durmasını sinirlenmiş bu ne ya demiştim. O zamanlar bu kadar içerikte yoktu. Şimdi işletmelerden denizaltısına vb tonla içerik var.

Bunun Online tarafı çok daha efsane olur. Ama umarım Online desteği PS3'te yaptıkları gibi çok kısa tutmazlar PS5 için.

Geldi! Siteye bakın bu arada bir sürü ekran görüntüsü yayınlamışlar sadece fragman değil:
Grand Theft Auto VI - Rockstar Games
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS5 Pro konsolumda 65" inch OLED TV ile GTA keyfini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim GTA6 PS5 için 4K-30FPS, PS5 Pro için 4K-60FPS olacak.

PS5 Pro konsolumda 65" inch OLED TV ile GTA keyfini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim GTA6 PS5 için 4K-30FPS, PS5 Pro için 4K-60FPS olacak.
4k 30 bayağı zor gibi trailer 1152p'de, daha 2k veremiyor. :D
Pro'da da 4k 60 verebileceğini %1 bile düşünmüyorum.
Tahmin yapıyor...

Bunu demem üzerine Sony'nin GTA VI için PSSR 2 güncellemesi getireceği yönünde haberler sızdırılıyor şu an :D. Sahte mi gerçek mi göreceğiz bakalım. Olursa Pro'da direkt 60 o zaman.

Son düzenleme:
Dostlar çok takip edemedim, belki de konuşmuşsunuzdur daha önce. GTA V'de sanırım önce PS'ye çıkmıştı ardından PC'ye çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. GTA VI, 26 Mayıs 2026 çıkış tarihi olarak verdiler, 26 Mayıs'da PC'ye de çıkacak mı?

Dostlar çok takip edemedim, belki de konuşmuşsunuzdur daha önce. GTA V'de sanırım önce PS'ye çıkmıştı ardından PC'ye çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. GTA VI, 26 Mayıs 2026 çıkış tarihi olarak verdiler, 26 Mayıs'da PC'ye de çıkacak mı?
Maalesef PC'ye çıkmıyor ilk başta.
2026 sonu veya 2027 ilkbaharda çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı