GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

Ana hikaye, yan hikayeler güzel ve yaşayan şehir ile NPC'ler eklerlerse GTA V'i gömer bu oyun. Maalesef GTA V hikaye bakımından zayıf ve yaşı itibarı ile bazı eksiklikleri bulunan bir oyundu, RDR2 detayında ama günümüzde geçen bir oyun gerçekten büyük ihtiyaç. Nerede güzel oyun varsa at sürüyoruz sıktı artık.
GTA V'de sürekli online'a abandılar hikaye kısmı sönük kaldı. GTA VI'da bunları dengeleyebilirlerse çağ ötesi bir oyun olur bence.

Bu oyun ciddi patlayacak ben deyim, Rockstar her oyunda arşa çıkıyor ama her şeyin de bir sonu var, bence bu oyun kötü olmayacak lakin GTA5 den sonraki etkiyi yapamayacak diye düşünüyorum.

GTA 6'nın öyle bir ekmeğini yerlerki sonraki oyunun en az 15 sene göremeyiz.

5 - 6 senedir MTA oynuyorum. Ben daha doğru düzgün GTA IV oynayamadım. 2025 yılına kadar kim öle kim kala.
İroni mi yapıyorsunuz anlayamadım ama Mayıs 2020'de Epic Games üzerinde GTA 5 Bedava dağıtılmıştı onu ücretsiz temin ettiniz mi veya etmediniz mi bilmiyorum ama benim tam olarak anlayamadığım kısım sizde gta 4 ve gta 5 oynatacak sistem mi yok? 5-6 yıl arası MTA oynadığınıza göre?
GTA 6'nın öyle bir ekmeğini yerlerki sonraki oyunun en az 15 sene göremeyiz.
GTA 7 çıkana kadar 37 yaşıma geliyorum o zaman yaşayabilirsem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı