COD MW 3 70 dolar GTA 6 150 dolar imkansız gibi geliyor.
Çıkmadı
çıkarsa.
Çıkmadı
Konu sahibi konuyu açtı ortalıkta yok. Biliydi böyle olacağını.
Dolar 50 TL olursa ancak öyle olur fakat her sene dediğim gerçekleşiyor seneye bu zamanlar dolar 50 TL olur ve çıkış yaparsa 4500 TL olmama ihtimali yok.
Deli manyak birşeyse alınır belki bilmem.4500 veya 2000 olsa ne yazar, kimse bir oyuna fanboy değilse o kadar para vermez, vermemeli bence.
150 dolardan çıkacağı söylenmişti 4500 fazla demişim.
Android TV üzerinden görüntüleri sızdırdılar Cracklemenin de illa bir yolu bulunur. Sanal dünya sınırsızdır.Kraker olarak indirmek imkansız olacak büyük ihtimalle. Özel hesap falan ister bir şeyi zorunlu kılar illa Rockstar.
Yıl çıkmadan duyurulacağına dair söylentiler var. Fiyatı 4500 lira civarında olabilir. RDR2'den daha büyük bir açık dünyası var ve her NPC ile etkileşime girilebiliyor. Her NPC vakalara farklı tepkiler veriyor ve haritası bayağı büyük. Hikayesi hırsızlık ve soygunlar üzerine. Büyük ihtimalle RDR2'nin modern hali gibi bir şey olacak hikayesi. Banka ve dükkan soygunlarını çok sık yapacağız. Ama yine de 4500 lira etmez gibi.
1500 civarı olacağını düşünüyorum ben çok mu az düşünüyorum acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.