Hocam TV'deki programlar gibisinizRockstar ekibine ilk önce eve gidin dedi sonra da şirkete gelin dedi çalışma olayında halada bu sorun var ve uzun bir sürede devam edecek.
Hocam TV'deki programlar gibisinizRockstar ekibine ilk önce eve gidin dedi sonra da şirkete gelin dedi çalışma olayında halada bu sorun var ve uzun bir sürede devam edecek.
Hocam TV'deki programlar gibisiniz![]()
Siz her habere inaniyor musunuz gercekten hocam?Hocam bu sadece benim dediğim bir şey değil birazcık haberleri takip etmenizi öneririm![]()
Siz her habere inaniyor musunuz gercekten hocam?
ihtimal? içeriden bilgi aldınız galiba.GTA 6 ertelenme gibi bir ihtimali var sizce ertelenecek mi?
İhtimal? İçeriden bilgi aldınız galiba.
Kaynak atın.
Kaynak: Sevgilisiyle tartisan Rockstar calisani hocam.ihtimal? içeriden bilgi aldınız galiba.
kaynak atın.
Eğer bu kadar beklenen oyunda böyle şeyler yaşanıyor ise ve 3000 TL verecegim (tahminen veya daha fazla) 13 yıldır beklediğim oyun mükemmel çıkmazsa vay rockstar in halineMoralleri bozukmus baya simdi aradim, bu durum Gta 6'yi olumsuz etkileyecekmis.
Şirket içerisindeki düzensizlik Rockstar Games ekibi herkesin bildiği gibi çok güçlü bir ekip ama bu gücün yanında ekip yönetimde önemli ben sadece bir ihtimal diyorum ve genellikle bu tarzda büyük oyunlar ertelenebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.