GTA 6 açar mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Daha ne olsun hocam bir tane RX 560 çekeyim ben laptopun yanına efsane olur 😁 ben böyle eski tip işletim sistemi, parçaları olan bilgisayarlara acayip ilgim var hocam laptopum RTX 4080 ama onda aldigim zevkle bugün ku bilgisayar da GTA San Andreas açarken aldigim zevkin yarısı falandir.
Zorluklar ile tatması ayrı güzel cidden hocam. RX 560 o PC'ye ağır gelir onu belirtiyim ama ne olacakki zaten hertürlü 30FPS ama biri yüksekte diğeri Ultra'da.

Bu "Son model PC sonrası soğuma." durumuna karşın çözüm olarak kademeli gitmek doğru oluyor hocam. DDR2'den 5'e geçmek yerine kademeli gitseydiniz büyük ihtimalle bu tarz soğuma daha az olurdu veya sadece eski oyunları daha çok seviyorsunuzdur nostalji kaynaklı.
Ama herkes bu soruna sahip nedense. Ben DDR2, 3, 4 diye yavaş yavaş çıktım oyüzden yok bende.

Google canavarı Google 30 FPS.
60FPS açıyor Google'ı, yanlış bilgi vermeyin.

Zorluklar ile tatması ayrı güzel cidden hocam. RX 560 o PC'ye ağır gelir onu belirtiyim ama ne olacakki zaten her türlü 30FPS ama biri yüksekte diğeri Ultra'da.

Bu "son model PC sonrası soğuma." durumuna karşın çözüm olarak kademeli gitmek doğru oluyor hocam. DDR2'den 5'e geçmek yerine kademeli gitseydiniz büyük ihtimalle bu tarz soğuma daha az olurdu veya sadece eski oyunları daha çok seviyorsunuzdur nostalji kaynaklı.
Ama herkes bu soruna sahip nedense. Ben DDR2, 3, 4 diye yavaş yavaş çıktım o yüzden yok bende.

60FPS açıyor Google'ı, yanlış bilgi vermeyin.

Şey hocam ben cidden çağ üstüne çağ atladım bir anda ya birinde 1,5 GB RAM var (öbür laptopta) bunda 32 GB var onda 128 GB HDD var şu ankinde 1TB SSD ekran kartı işlemci mevzusuna girmeye gerek yok bile ama kademeli gidemezdim ailem sürekli bilgisayar değişmemle ugrasamazdi muhtemelen aynısı telefon içinde oldu bir anda Huawei P30 Lite'den S23 FE ye geçtim.

APK açılır. Bir de eğer Aptoide'de APK Pure'de falan görürseniz oradan indirmeyin, Rockstar Android Oyun Club'da dağıtacak oyunu.
Sağolun hocam, yarın filan telefoncuya gider alırım telefonu. GTA 6'yı da bekliyecez artık.

Şey hocam ben cidden çağ üstüne çağ atladım bir anda ya birinde 1,5 GB RAM var (öbür laptopta) bunda 32 GB var onda 128 GB HDD var şu ankinde 1TB SSD ekran kartı işlemci mevzusuna girmeye gerek yok bile ama kademeli gidemezdim ailem sürekli bilgisayar değişmemle ugrasamazdi muhtemelen aynısı telefon içinde oldu bir anda Huawei P30 Lite'den S23 FE ye geçtim.
Cidden şanslıymışsınız hocam, yalan yok. Çoğu çocuğun böyle imkanı yok.
Şahsen ben sizin yerinizde olmak yerine kademe kademe çıkmayı yinede tercih ederim, çok zevkli çünkü. Ayrıca geçmiş efsaneleri tatmakta güzel oluyor. (Tabi bendeki cihazlar çok alt seviye kalıyor sizinkine nazaran.)

Sağolun hocam, yarın filan telefoncuya gider alırım telefonu. GTA 6'yı da bekliyecez artık.

Cidden şanslıymışsınız hocam, yalan yok. Çoğu çocuğun böyle imkanı yok.
Şahsen ben sizin yerinizde olmak yerine kademe kademe çıkmayı yinede tercih ederim, çok zevkli çünkü. Ayrıca geçmiş efsaneleri tatmakta güzel oluyor. (Tabi bendeki cihazlar çok alt seviye kalıyor sizinkine nazaran.)
Çok şükür imkan var hocam daha alacak çok şeyim var direksiyon seti vb aklımda ama kademeli çıkmak çok daha güzel olurdu yalan yok o zamanlar yeni bilgisayar aklimda bile yoktu çünkü işimi görüyordu masaüstü ta ki internet usbsini kırana kadar..(küçüklük travmamdir kendisi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı