Windows 7 için yeterli donanımı sunuyor hocam, birde E8400 güzel bir işlemci yılına göre. Bugünün i5 14600K'sı gibi birşey o yıla göre.Bizim bilgisayardada bir program var 350 oyun isimli içinde bir sürü flash, atari oyunları var hani dandik çakma PlayStation'lardaki oyunlar olur ya onun gibi ama zamanına göre hâlâ hızlı calismasina şaşırdım.
Windows 7 için yeterli donanımı sunuyor hocam, bir de E8400 güzel bir işlemci yılına göre. Bugünün i5 14600K'sı gibi bir şey o yıla göre.
Cayır cayır çalışır rahat kaldırır. Dert etmeyin. 3,4 almış.
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı?
En güçlü ve en güçsüz AMD E1'den bile güçlü baya:Çok iyiymiş hocam zamanin amiral gemisi hala taş gibi çalışıyor bir de evdeki 2014 ten kalma Lenovo Chrome'u 5 dakikada açıyor onunda işlemcisi AMD e1'di sanirim ondan daha performanslı aralarinda 7-8 sene olmasına rağmen![]()
En güçlü ve en güçsüz AMD e1'den bile güçlü bayağı:
Pek mantıklı karşılaştırma değil; sonuçta AMD olanlar 10W filan, 1.5GHz ve laptoplar. Gene de AMD, Ryzen serisine kadar Intel'e nazaran bariz berbat bir firmaydı. Gene güzel işlemcileri çıkıyordu ama çoğunlukla performansı zayıftı hep.
Bende Samsung Galaxy S5 var, yeni sıfırlanmış. Ona APK yükleyeceğim GTA 6'yı. Derin Rockstar'dan aldığım bilgiye göre S5'te çalışacakmış. S5'te çalışıyorsa bu sistem bardak kaldırır gibi kaldırır GTA 6'yı.
İşlemcisi berbat olsada entegre grafik birimleri bariz daha güçlü. Tabi CS işlemci odaklı oyüzdende birşey demesi zor ama o dandirik E1'ler GTA 5'i 10FPS bile olsa açıyorlar Intel'e nazaran. Tabi ikisinede GTX 1050Ti taksanız Intel olan uçar gider FPS olarak.Travma işlemcim Chrome 5-10 dakikada açıyordu ama GTA San Andreas'ta daha yüksek FPS veriyordu bundan. Düşününce ben o bilgisayarda CS1.6 60 FPS oynamıştım bu PC'de daha yüksek verebilir mi acaba?
İşlemcisi berbat olsa da entegre grafik birimleri bariz daha güçlü. Tabii CS işlemci odaklı o yüzdende bir şey demesi zor ama o dandik e1'ler GTA 5'i 10FPS bile olsa açıyorlar Intel'e nazaran. Tabii ikisine de GTX 1050 Ti taksanız Intel olan uçar gider FPS olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.