GTA 6 bence patlayacak!

Kimsenin beklentileri yükselttiği yok ki. Beklentiyi yükselten oyuncuların ta kendisi. Rockstar bugüne kadar 1 kere ağzını açmadı GTA 6 ile alakalı.

Oyuncu kitlesinin tamamı da değil, bir avuçluk kesimi kendi kendine bir senaryo uydurdu, GTA 6'yı hypeladı. Sonra yine kendi aralarında farklı farklı senaryolar uydurdular. Yıllarca böyle oldu. Rockstar 1 kere ağzını açmadı.

Şu konuya bakın, pazar günü akşam 5'te açılmış ve 38 bin görüntülenmesi var. Ortada hiçbir şey yokken kullanıcılar bir çıt çıkınca 'bir şey oldu, olacak'a bağlıyor.

@Smuya

Sadece Vice City atmosferini seven GTA IV gibi daha niş bir kitleye hitap edecek bir oyun olacağını tahmin ediyorum. Ayrıca GTA V ile beraber serinin ilerlediği gidişatı gördüğümden VI için de herhangi bir beklentim yok. PC oyuncularının beklediği süreyi hesaba katıp ilk günden bir PC portu gelse yeter. Özetle bence de patlayacak.

Vice City Remake türü bir şeyi VI'ya tercih ederdim

Her yeni oyununda aynı şeyler konuşuluyor ve bir şey hiç değişmiyor, Rockstar bütün konuşanları oyunun ilk 10 dakikasında önce şoka sokup sonra sonsuza kadar susturuyor.
Rockstar firması da kötü oyun çıkartabilir ki? Böyle bir kural mı var? Umarım iyi çıkartır o ayrı bir konu iyi çıkartırsa daha iyi zaten bizim için oynarız severek o zaman. Ve benim bahsettiğim şeyler beklenti ile ilgiliyken diğerleri altı doldurulmayan boş boş tahminlerden oluşuyordu. Belki benim tahminimde başkalarına boş gelebilir sonuç olarak tahmin ancak bence kesin olmasa da doğru çıkabilir. Oyuncu topluluğu kendisini GTA 6 konusunda çok kötü bir beklentiye soktu. Bu beklentinin ağır dönüşünün Rockstar firmasına olması onlar için kötü olur diye düşünüyorum. En azından beklentiyi aşağıya çekmeleri lazım daha da hypelamak yerine.

Hikaye konusunda bence eski kaliteyi yakalayamaz Rockstar. Sebebi ise Online modundaki paranın kokusunu almaları ve firmadan hikaye için 2 çok çok önemli isimin ayrılması bunlar Leslie Benzies ve Dan Houser. Online mod için de GTA Online modunu Leslie Benzies ekibi yönetiyordu ancak gene çok sıkı çalışmalarla [eskisi gibi] tutan bir Online mod oluşturabilir Rockstar.

Aynen öyle işte hocam. Bu beklentinin zarar olmasından bahsediyoruz biz de. Linkedin çalışanlarının Rockstar logolarını pembeye boyamaları net beklenti yükselten bir işaret başka bir şey değil. E bu oyunun Vice City şehirinde geçeceğini de düşünürsek bu gayet beklenti yükselten bir hareket. Rockstar beklentiyi yükseltmek yerine düşürmeli. Ne kadar az beklenti o kadar iyi yorum.

Boşuna ümitlenmemek lazım. Yarın sosyal medya hesapları logoları değişirse, 26 Ekim'de geliyor demek. Yoksa unutun GTA 6'yı.

Henüz resmi çıkış tarihi bile belli olmayan bir oyun için "Bence kesin patlayacak." demek de "Bence gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak." demek de büyük saçmalık bana göre.
Kesin diye bir şey yok. Patlayabilir diyoruz o da beklentiyle ilgili zaten. Kimse burada Rockstar o kadar rezil bir iş çıkartacak ki demiyor. Ha gelmiş geçmiş en iyi oyun olamaz zaten benim gözümde.

Boşuna ümitlenmemek lazım. Yarın sosyal medya hesapları logoları değişirse, 26 Ekim'de geliyor demek. Yoksa unutun GTA 6'yı.
Bence 26 Ekim zaten.

RDR2 neyse de GTA V beklentiyi karşıladı diyenlere sormak lazım Online dışında ne özelliği var ki GTA V'in? Birçok açıdan bomboş yavan bir oyun. Çıkalı 10 sene oldu bir kere bile başkalarının Pc ve konsolları hariç açıp oynamadım

RDR2'de bana göre ağır işleyen bir oyun. Oyun mu interaktif-dizi film arası oyuncuk mu belli değil? 2012 ve sonraki süreçte Rockstar öldü bence o PS2 ve PS3 neslindeki eğlenceli oyunları yapan firma tarihe karıştı. MP3 ve GTAV bana göre yetersiz RDR2'de emek var bir şey demiyorum ona ama o Bully, MP1-2, Midnight Club, Manhunt gibi projelere imza atan Rockstar tarihe karıştı

Online'sız benim de gözümde bir değeri yok fazla. Zaten piyasası hem Online üzerinden hem de FiveM üzerinden döndü.

+1. 26 Ekim'de de gelmezse daha da gelmez bu yıl.

Genel olarak hep salıyı seçmişler. Duyuru ve çıkış tarihi olarak.

Bir hava bile yok yani çıkacağına dair.

Yani bu yıl boş geçse, gram şaşırmam.

Eğer GTA 6 Devrim ve grafiksel anlamda çığır acacaksa, bunu 3070 Tİ bile altından kalkacağını sanmam. Full ayar ile.

O yüzden Seneye duyurulma ihitmali yüksek. Neden derseniz.

RTX 40xx serisi yaygınlaşacak. RTX 50xx çıkışı ve PS5 Pro çıkışı yakın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…