Strow
Hectopat
İyi optimize edilmiş bir oyunu 2000 serisi bile açabilir hocam, önemli olan optimize.Bence oyun iptal edilecek, üstesinden gelemeyecekler. O oyunu açması için en az RTX 5090 falan lazım. Konsol nasıl açsın ?
İyi optimize edilmiş bir oyunu 2000 serisi bile açabilir hocam, önemli olan optimize.Bence oyun iptal edilecek, üstesinden gelemeyecekler. O oyunu açması için en az RTX 5090 falan lazım. Konsol nasıl açsın ?
2026 sonuna tekrar ertelenebilir. Oyunu zaten kaldırmak için yüz binlik bilgisayarlar lazım bizim deneyimlememiz imkansız neredeyse.Tam tamına 11 ay ertelendi. Umarım bir daha ertelenmez ve denilen tarihte oyuna başlamış oluruz.
Gerekirse upscale ile 480p yaparlar yine açar.Bence oyun iptal edilecek, üstesinden gelemeyecekler. O oyunu açması için en az RTX 5090 falan lazım. Konsol nasıl açsın ?
RTX 5090 mı? bu bilgiyi nereden aldınız hocam? 5090, 5000 serisinin sonuncu seviye ekran kartı. 3090'da açar 4090'da. Orta seviye kartlar'da açar.Bence oyun iptal edilecek, üstesinden gelemeyecekler. O oyunu açması için en az RTX 5090 falan lazım. Konsol nasıl açsın ?
2026 sonuna tekrar ertelenebilir. Oyunu zaten kaldırmak için yüz binlik bilgisayarlar lazım bizim deneyimlememiz imkansız neredeyse.
Rockstar ertelemeyi çok seven bir firma. Büyük ihtimal 2026 eylül, ekim ayına ertelenir tekrar.Tam tamına 11 ay ertelendi. Umarım bir daha ertelenmez ve denilen tarihte oyuna başlamış oluruz.
Kesinlikle katılıyorum bende sonbahara ertelenir diye düşünüyordum ama net bir tarih verdiler. Zaten fragmandan 2.5 yıl sonra çıkmış olacak bence yeteri seviyeye ulaştırmışlardır. Ve seçtikleri tarih ise ikonik ama belli olmaz.İlk başta erteleneceğini düşünüyordum sonra tekrar düşündüm oyunun bir kez daha ertelenme durumu söz konusu olsaydı net tarih verilmezdi bence. Bir de o tarih Tommy Vercetti'yi seslendiren Ray Liotta'nın ölüm yıldönümüymüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.