İddia GTA 6 bir kez daha ertelenecek

Ertelensin. Tam ve sorunsuz çıksın da ertelensin. Rockstar bozuk ve tam olmamış şekilde çıkarmaz bu oyunu, bu kadar hype olan bir oyuna böyle kötülük yapılmaz. Düzgün çıksın da gerekirse ertelensin.

Son derece güvenilir bir kaynak olan Tom Henderson, GTA 6'nın mayıs 2026'da çıkmayacağını duyduğunu söylüyor. Ona göre oyun bir kez daha ertelenecek ve çıkış tarihi ekim 2026 olacak.

Ayrıca Tom, gecikmenin kasım ayında yapılacak bir sonraki kazanç açıklaması sırasında duyurulacağına inanıyor.
Rockstar'ın bu zamana kadar tam çıkış tarihi verip ertelediği bir oyun hatırlamıyorum. Ertelediği oyunlar genelde net bir çıkış tarihine sahip olmuyor. Yani demek istediğim; mesela RDR2 ilk duyurulduğunda çıkış tarihi yanlış hatırlamıyorsam sonbahar 2017, sonrasında ilkbahar 2018 diye duyurulmuş ve en sonunda tam net çıkış tarihi verilince çıkış yapmıştı. Açıkçası Rockstar'ın GTA6'yı 26 Mayıs 2026'da çıkaracağını düşünüyorum, ancak bir noktada ertelenmesi hâlen daha mümkün, çünkü oyun sektörünün en büyük markasından söz ediyoruz ve bu iddiayı ortaya atan kaynakta senin dediğin gibi güvenilir birisi.

Soğutuyorlar oyundan bu hareketlerle. Zaten önce konsollara getirecekler bir de PC çıkışını bekleyeceğiz.

En iyi şekilde çıkarmak istiyorlar galiba. Ben sabırsızlıkla beklemiyorum ama bekleyenlerin sayısı çok fazla, insanlar sabırsızlanıyor. Çıkarın şu oyunu artık. :LOL:

Son derece güvenilir bir kaynak olan tom henderson, GTA 6'nın mayıs 2026'da çıkmayacağını duyduğunu söylüyor. Ona göre oyun bir kez daha ertelenecek ve çıkış tarihi ekim 2026 olacak.

Ayrıca tom, gecikmenin kasım ayında yapılacak bir sonraki kazanç açıklaması sırasında duyurulacağına inanıyor.

Onun yerine GTA 4 Remastered çıkarırlarsa şaşırmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı